Достава за габарит

Прикажувам 1–40 од 345 резултати

Фиокар со три фиоки Трио

2,999.00 ден
Производот промотивно го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Шифра: 1011

Компјутерско биро

3,499.00 ден
Мултифункционално, модерно биро за пишување, лаптоп или компјутер. Со 2 фиоки, полици за книги и други предмети, простор за компјутерско

Чевларник-008

2,899.00 ден
Организирајте се со нашата полица за чевли на три нивоа! Со својот елегантен бел дизајн, оваа полица ќе ја надополни

Чевларник-005

2,699.00 ден
Организирајте се со нашата полица за чевли на три нивоа! Со својот елегантен бел дизајн, оваа полица ќе ја надополни

Метален рафт MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG

10,789.00 ден
Модел: 2181 Висина: 177cm Ширина: 160cm Длабочина: 60cm Број на полици: 4 Носивост по полица: 600kg Вкупна носивост: 2400kg Боја:

Метален рафт MAX ECO 1700х750х300 5Х75KG

3,689.00 ден
Модел: 1192 Висина: 170cm Ширина: 75cm Длабочина: 30cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 75kg Вкупна носивост: 375kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR 1800X900X400 5X200KG

4,189.00 ден
Модел: 2177 Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 40cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 200kg Вкупна носивост: 1000kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR PLUS 213Х120Х60 5Х250KG

7,589.00 ден
Модел: 1184 Висина: 213cm Ширина: 120cm Длабочина: 60cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 250kg Вкупна носивост: 1250kg Боја:

Метален рафт MAX DRUMI 1800Х1000Х400 5Х100KG

5,789.00 ден
Модел: 1179 Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 40cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 100kg Вкупна носивост: 500kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR XXL 1800Х1500Х600 4Х220KG

7,889.00 ден
Модел: 1195 Висина: 180cm Ширина: 150cm Длабочина: 60cm Број на полици: 4 Носивост по полица: 220kg Вкупна носивост: 880kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR 1800Х900Х400 5Х200KG

4,189.00 ден
Модел: 2182 Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 40cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 200kg Вкупна носивост: 1000kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR PLUS 2130Х1200Х450 5Х250KG

5,789.00 ден
Модел: 1182 Висина: 213cm Ширина: 120cm Длабочина: 45cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 250kg Вкупна носивост: 1250kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR PLUS 180Х120Х45 5Х250KG

5,489.00 ден
Модел: 1186 Висина: 180cm Ширина: 120cm Длабочина: 45cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 250kg Вкупна носивост: 1250kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR 180Х90Х40 5Х300KG

3,989.00 ден
Модел: 1177 Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 40cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 300kg Вкупна носивост: 1500kg Боја:

Метален рафт MAX FUTUR 1800Х900Х450 5Х200KG

4,189.00 ден
Модел: 2179 Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 45cm Број на полици: 5 Носивост по полица: 200kg Вкупна носивост: 1000kg Боја:

Метален рафт MAX EKO 1800Х750Х300 6Х75KG

3,499.00 ден
Модел:1193 Висина: 180cm Ширина: 75cm Длабочина: 30cm Број на полици: 6 Носивост по полица: 75kg Вкупна носивост: 450kg Боја: Бела

Метален рафт MAX PIXY 150Х75Х30 4Х50KG

2,049.00 ден
Модел: 1187 Висина: 150cm Ширина: 75cm Длабочина: 30cm Број на полици: 4 Носивост по полица: 50kg Вкупна носивост: 200kg Боја:

Тенда со метал OS2023

3,299.00 ден
Шифра на производ: OS2023 Димензии: 3×3 метри висина од 2.5метри. Висококвалитетна метална тенда на расклопување.

Алгицид 10л

1,549.00 ден
Извонредно средство кое успешно ги уништува алгите, габите и поедини групи на дерматофи во базените Особини и делување: Течен производ

рН минус 10л

1,099.00 ден
Средство во течна состојба за намалување на рН вредноста на водата во базените. Нивото на рН вредноста на водата е

Тенда со метал 3×3

3,699.00 ден
Шифра: 9527 – црвена 9526 – бела 7213 – зелена 7214 – плава Димензии 3x3m Материјал: полиестер

VIVAX ACP-24CH70AEQIS R32

59,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7913.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7910.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7330 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2600

VIVAX ACP-18CH50AEQIS R32

36,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32

20,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213

VIVAX ACP-24CH70AEMIS R32

59,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7913.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7913.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7330 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2600

VIVAX ACP-18CH50AEMIS R32

39,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32

22,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

20,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732

VIVAX ACP-24CH70AESI PRO R32

56,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402

VIVAX ACP-18CH50AESI PRO R32

41,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32

24,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096

VIVAX ACP-09CH25AESI PRO R32

22,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3224.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:733

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Silver Mirror

33,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Red

29,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Silver

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Gold

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX CP-09CH25AERI+ R32 Gold

27,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.3/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3224.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:613

VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32

61,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2510

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

49,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7/4) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977