Компанијата Карго Експрес врши достава на нашите нарачки. Испораката на било која нарачка е бесплатна.    

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија.   

Пратките се доставуваат до базите на компанијата Карго Експрес во соодветниот град. 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани.

Доколку се случи да добиете оштетен производ при транспорт истиот ќе ви биде заменет без никаков проблем.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 078 930 335 или преку email info@onlineshopping.mk

Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да не контактирате директно на тел 078 930 335.