Прикажувам 1–40 од 196 резултати

ISKRA транспортна количка LY-002

1,299.00 ден
• Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm Вртење

ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001

1,299.00 ден
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање

Iskra PH 003 Транспортна количка

1,299.00 ден
Транспорт количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм •

Iskra 5422 200 Дигитален агломер

1,699.00 ден
Дигитален агломер Искра Должина: 200мм За лесно мерење и пренос на агли од компоненти Лесен за читање на LCD дисплеј

Iskra Дигитален шублер

1,299.00 ден
Дигитален шублер 0-155мм Искра Изработен од стврднат нерѓосувачки челик Лесното прилагодување на лизгачот овозможува прецизно и брзо мерење. Покрај тоа не дозволува поместување

Iskra M0L 3ET 150 батериска пила за сечење гранки

8,099.00 ден
Батериска пила за сечење гранки Со одвоива ергономична рачка за лесно складирање Голем прекидач со додатен заштитник Прерамка за на

Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка

4,099.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80

Iskra N0E 11ET 3.6 Батериска ножица за трева и ограда комплет со додатоци

3,099.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80

Iskra N0E 5ET 230 Батериски тример за трева

5,099.00 ден
Батериски тример за трева, со сечење на конец Долга рачка со додатна дршка за оперирање со две раце Тркалца за

Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење

4,099.00 ден
Ножица за поткастрување, одличен алат за оддржување лозје, овоштарници, плод, Моќна, со притисок на рез до 90 kg, инстант стоп,

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер, комплет со битови

2,399.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент : 3,5 Nm

Електрична глодалка Iskra ERO IE-ER12-1600

6,599.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 1600W • Вртежи: 8.000-30.000 min-1 • Глава: 8 / 12 mm • Макс. површина: 60

Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска дупчалка

8,599.00 ден
Карактеристики: Напон: 18V Моќност : 2 х Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 /

Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска дупчалка

7,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 14,4V Моќност : Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во

Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска дупчалка

4,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 12V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во

Електрично ренде Iskra ERO IE-EP82-750

4,099.00 ден
Моќност: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 16.500 min-1 Прилагодлива длабочина: 0-3,0 мм Максимална ширина: 82мм Прилагодлива основа со прилагодливи V жлебови

Iskra ERO IE-PS510-180S полирка

7,099.00 ден
Карактеристики: Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот:  (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1800

7,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1800W Вртежи во празен од -5000 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 210mm

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1500

7,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1500W Вртежи во празен од -5800 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 185

Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710

4,999.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 710W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 0

Убодна пила Iskra ERO IE-JS710

4,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 1000

Убодна пила Iskra ERO IE-JS400

3,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 400W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 1000

Кршач Iskra ERO IE-DH65M-1700

14,899.00 ден
• Моќност: 230V~50Hz •Јачина: 1700W • Ударна јачина: 50 J • Брзина при удар: 1900 min-1 • Анти-вибрациски • SDS

Iskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта

13,699.00 ден
Карактеристики: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 1600W (max) Ударна моќ: 9.5 J Брзина без оптоварување: • при вртење: 0–630 min-1

Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта

9,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 1500W (max) Ударна моќ: 5.5 J Брзина без оптоварување: • при вртење: 0–880 min-1

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050

4,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност :1050W Двостепен менувач: Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт /

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850

4,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 850W Вртежи во празен од, при вртење : 0-3000 врт / мин Вртежи во

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED710

3,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин Вртежи во

Електрична дупчалка Iskra ERO IE-ED500

3,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 500W Вртежи : 0-2700 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 – 10 mm

Електрична штрафилица за гипс картон Iskra ERO IE-DS3-600

4,599.00 ден
• Моќност: 220-240V~50Hz • Јачина: 600W • Брзина: 0-2400 min-1 • Глава: шестаголна 1/4″ • Граничник за длабочина • Променлива

Вибрациона брусилка Iskra ERO IE-AJ12-300

3,099.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 300W • Број на вртежи: 6.000 – 12.000 min-1 • Број на вибрации: 12.000 –

Вибрациона брусилка Iskra ERO IE-AJ23-200

2,399.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 200W • Број на вртежи: 15.000 min-1 • Број на вибрации: 30.000 min-1 • Пречник

Ротациска брусилка Iskra ERO IE-AJ46-450

4,099.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 450W • Број на вртежи: 6.000 – 12.000 min-1 • Број на вибрации: 12.000 – 24.000 min-1

Ротациска брусилка Iskra ERO IE-AJ8-240

2,699.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 240W • Број на вртежи: 12.000 min-1 • Број на вибрации: 24.000 min-1 • Пречник

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2600

8,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2600W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2200

6,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2200W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG1200

4,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG900

3,799.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 900W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск: