Showing all 40 results

SENCOR Конвектор SCF 2003

1,649.00 ден
  • Боја: бела
  • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
  • Заштита од прегревање
  • Максимална моќност 2000 W
  • Брза и лесна монтажа за на зид
  • Постојано контролиран термостат
  • Индикатор за светло на сијалицата за греење
  • Интегрирана рачка за лесно пренесување на уредот
  • 2 години гаранција

Ексклузивна PTC греалка

1,299.00 ден
ST PTC-1500NP тип на греач – вискоквалитетен PTC керамички греач 1500W два режима на работа 750/1500W заштита од прегревање интегрирана

Електричен камин со камчиња

5,799.00 ден
ST FPB-11BNP Ефект на пламен со можност за менување интензитет ЛЕД осветлување Моќност 2000W темперно заоблено стакло напред далечински управувач

Тајфун греалка

2,999.00 ден
ST TH-T30NP Црвена боја отпорна на топлина Моќност 3000W 2 брзини на греење Вентилатор мод Термостатска контрола Заштита од прегревање

Електричен камин со ногарки

3,499.00 ден
ST FP-220NP Шифра: 72704 Моќност 2000W Два мода на работа 1000W и 2000W Ефект на пламен Безбедносен термостат За простории

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH30 30kW

8,799.00 ден
Шифра: 8258 Напон: 230V~50Hz Moќност: 30kW Издувна моќ:750m3/h Затоплува:310m3 Тежина:6,2kg Гаранција: 1 година Димензии 490x250x355mm

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

12,999.00 ден
Шифра 5895 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Maxpuls Правосмукалка MP-AVC002

2,599.00 ден
Шифра 6498 Напон:230V~50Hz Моќност:1000W Капацитет на собирање:18l Проток на вакум:17~18Kpa Должина на кабел: 3m Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички

Maxpuls Правосмукалка MP-AVC004

2,999.00 ден
Шифра 9355 Напон:230V~50Hz Моќност:1200W Капацитет на собирање:30l Проток на вакум:15.5Kpa Должина на кабел: 1.5m Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH15

6,899.00 ден
Шифра 8257 Напон: 230V~50Hz Moќност: 15kW Издувна моќ:300m3/h Затоплува:116m3 Тежина:4,6kg Гаранција 1 година Димензии 390x215x290mm

MAXPULS Тајфун BG-E3A

4,599.00 ден
Шифра: 4954 Напон 220-240V Фреквенција 50Hz Моќност 3000W Степен на моќност 25/1500/3000W Гаранција:1 година Димензии 335x335x415mm

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH50

10,999.00 ден
Ширфа 8997 Моќност: 50kW Издувна моќ: 650m3/h Капацитет на затоплување: 650m3 Потрошувачка: 3.63kg/h Притисок на цревото за гас: 1.5bar Тип

Dynamic ПТЦ греалка

1,379.00 ден2,139.00 ден
Шифри: 9353 Греалка 2000W 9715 Греалка 3000W Напон 220-240V Фреквенција 50/60Hz Потребна моќ 2000W Подесувања 1000/1500/2000W Гаранција 1 година Димензии: 2000W

Dynamic ПТЦ Греалка 1500W

1,649.00 ден
Шифра: 9718 Моќност: 1500W Напон: 220V – 240V Tермо регулатор Заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 170x137x225mm

Dynamic Вертикална греалка – Kалорифер 2000W

669.00 ден
Шифра: 2586 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 220x130x270mm

Dynamic Хоризонтален калорифер

1,199.00 ден
Шифра 6139 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција 1 година Димензии 260x130x270mm

Dynamic Kварцна греалка 2000W

3,199.00 ден
Шифра 7484 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Гаранција: 1 година Димензии 510x220x520mm

Dynamic Кварцна греалка 2000W

2,899.00 ден
Шифра 7485 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W IP24 водоотпорен Монтирање на ѕид Се исклучува при пад Самостојна или

Dynamic Плинска греалка ПИРАМИДА

29,899.00 ден
Шифра 5896 Гориво: LPG гас. Средна потрошувачка: 870g/hr. Гаранција 1 година

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

8,899.00 ден
Шифра 5894 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

8,899.00 ден
Шифра 5893 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Dynamic Инфрацрвена греалка 1500W

3,999.00 ден
Шифра 7486 IP24 водоотпорен Самостојна или монтирана на ѕид Напон 220-240V(50Hz) Јачина 1500W Големина на производот 425(W)*425(D)*300(H) Тежина на производот

Dynamic Греалка на плин

4,199.00 ден
Шифра 8255 Тип на гас: LPG Притисок: 2.8kPa Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока) Потрошувачка на гас (g/hr):

Dynamic Кварцна греалка

1,199.00 ден
Шифра 2573 Моќност: 500W/1000W/1600W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; вентилатор; ладно куќиште Гаранција 1 година Димензии 450x265x365mm

Dynamic Кварцна греалка

759.00 ден
Шифра 2579 Моќност: 400W/800W/1200W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; рачка за носење. Гаранција 1 година Димензии 550x205x535mm

Dynamic Кварцна греалка 2000W

6,179.00 ден
Шифра 7483 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Со далечинско IP26 водоотпорен Монтирање на ѕид Гаранција 1 година Димензии

Dynamic Кварцна греалка

799.00 ден
Шифра 2578 Моќност: 400W/800W макс. 2 степени на моќност; контрола со повлекување; можност за на ѕид. Гаранција: 1 година Димензии

Dynamic Греалка конвектор CH-2000B

1,649.00 ден
Шифра 2582 Моќност: 750W/1250W/2000W макс. 3 степени на моќност; вентилатор; можност за на ѕид; термостат Гаранција: 1 година Димензии 570x140x400mm

Dynamic Панелна греалка

2,399.00 ден
Шифра 9352 Волтажа 220-240V Фреквенција 50/60Hz Moќност 1250 / 2500W Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 940x120x500mm

Dynamic Радијатор

1,749.00 ден
Шифра 9719 Моќност : 2000 W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Метален дизајн

Dynamic Панелна греалка HPB-2N

1,899.00 ден
Шифра 2575 Моќност: 650W макс. ; термостат; заштита од прегреаност; не замрзнува; водоотпорна. IPX4 Гаранција: 1 година

Dynamic Радијатор

3,699.00 ден
Шифра 9717 2500W 13 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање Тркала за прилагодливо движење Гаранција: 1 година Димензии

Dynamic Маслен радијатор

3,299.00 ден
Шифра 9354 Моќност: 2500W 11 ребра Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 520x135x580mm

Dynamic Фен-греалка 2000W

3,899.00 ден
Шифра 7488 IP21 водоотпорен Монтирана на ѕид Напон 220-240V(50Hz) Јачина 2000W Фреквенција (50Hz) Гаранција: 1 година Димензии 280x130x430mm

Dynamic Електрична ѕидна греалка 2000W

1,899.00 ден
Шифра 7487 Напон AC220-240V Фреквенција 50/60Hz Струја 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Заштита од прегревање Прилагодлива контрола на термостатот

Dynamic Метална конвектор греалка 2000W

2,099.00 ден
Шифра 7482 Грејна моќ 750W/1250W/2000W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Вградени рачки за

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

4,279.00 ден
Шифра 9716 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Со далечински управувач Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

4,599.00 ден
Шифра 7481 Калено стакло однапред IP24 водоотпорен Прилагодлива контрола на термостатот За заштита од прегревање Самостојна или монтирана на ѕид

Dynamic Панелна греалка 2000W

3,149.00 ден
Шифра 7480 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање IP24 водоотпорен Алуминиумски