Прикажувам 1–40 од 232 резултати

Базен Easy Set 244x61cm – 11086

2,199.00 ден
Шифра: 11086 Димензии: 2.44m x 61cm • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен

Tons Garden Маса на расклопување – 11779

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 2,499.00 ден.
Шифра: 11779 Димензии на маса: 120 x 60 cm Прилагодлива висина: 54; 70 cm; Материјал: Метал и пластика

Tons Garden Маса на расклопување со 4 столчиња – 11777

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Шифра: 11777 Димензии на маса: 120 x 60 cm Димензии на столчиња: 33 x 27 x 35 cm 4 столчиња

Tons Garden Нишалка тросед – 11710

Original price was: 21,099.00 ден.Current price is: 16,199.00 ден.
Шифра: 11710 Димензии: 220 x 105 x 170 cm 3 седишта Опција: Се спушта како кревет Материјал: Метална конструкција со

Tons Garden Нишалка тросед – 11708

Original price was: 19,899.00 ден.Current price is: 15,299.00 ден.
Шифра: 11708 Димензии: 195 x 115 x 172 cm 3 седишта Опција: Се спушта како кревет Материјал: Метална конструкција со

Tons Garden Тенда – 11682

Original price was: 11,199.00 ден.Current price is: 8,599.00 ден.
Шифра: 11682 Димензии на тенда: 3 x 9 m 5 страници Боја: Бела Материјал: Полиетилен

Tons Garden Тенда – 11684

Original price was: 10,199.00 ден.Current price is: 7,899.00 ден.
Шифра: 11684 Димензии на тенда: 3 x 4.5 m Висина: 3.2 m Чадор систем Материјал: Метална конструкција со платно Боја:

Сет маса со 6 столици – 631232

Original price was: 15,199.00 ден.Current price is: 11,599.00 ден.
Стаклена маса со 6 столици Шифра на сет – 631232 Маса –  9556: 140*80*70cm Стол – 7225: 70*55*95cm

Сет маса со 3 столици – 631219

Original price was: 6,699.00 ден.Current price is: 5,099.00 ден.
Стаклена маса сива со 3 столици Шифра на сет – 631219 Маса – 7215: 60x70cm Стол – 10754: 54x70x90cm

Сет маса со 4 столици – 631235

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Стаклена маса со 4 столици Шифра за сет – 631235 Маса – 7216: 90*70cm Стол – 7229: 70*55*95cm

Сет маса со 4 столици – 631234

Original price was: 9,599.00 ден.Current price is: 7,399.00 ден.
Сет стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631234 Маса – 9555: 80*80*70cm Стол – 7229: 70*55*95cm

Сет маса со столици

10,399.00 ден12,799.00 ден
Стаклена маса со столици Шифра за сет маса со 4 столици – 631211: Маса – 9549: 150x90x72cm Стол – 7370:

Сет маса со 4 столици – 631217

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631217 Маса – 7216: 90x70cm Стол – 7370: 70*55*95cm

Сет маса со столици

9,499.00 ден11,999.00 ден
Сет стаклена маса со столици: Шифра за сет маса со 4 столици – 631213: Маса – 7228: 150x90x71cm Стол –

Сет маса со 4 столици – 631216

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Сет стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631216: Маса – 7216: 90x70cm Стол – 9096: 70*55*95cm

Сет маса со столици

3,799.00 ден5,099.00 ден
Сет маса со столици: Шифра за сет маса со 2 столици – 631222: Маса сива – 7215: 60x70cm Стол –

Сет маса со 2 столици – 631228

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,499.00 ден.
Шифра на сет: 631228 Маса – 11623: 60x70cm Стол – 11624: 54x58x76cm

Сет маса со 2 столици – 631227

Original price was: 5,399.00 ден.Current price is: 4,099.00 ден.
Шифра на сет – 631227 Маса – 11623: 60x70cm Стол – 9559: 54x62x74cm

Сет маса со 2 столици – 631226

Original price was: 4,599.00 ден.Current price is: 3,499.00 ден.
Шифра за сет маса со 2 столици: 631226 Mаса – 7215: 60x70cm Стол – 7372: 53x58x74cm

Сет маса со 2 столици – 1004

Original price was: 6,499.00 ден.Current price is: 5,199.00 ден.
Метална масичкасо стакло и 2 столици ратан Димензии: Маса – 11626: 46 х 52 c cm; Столици 72 х 78

Сет маса со 2 столици – 1008

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици црни ратан Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9545: 55x59x73cm

Tons Garden Сет маса со 3 столици – 1007

Original price was: 6,499.00 ден.Current price is: 5,399.00 ден.
Стаклена маса со 3 столици Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 7370: 74x55x95cm

Сет маса со 2 столици – 631225

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Шифра на сет – 631225 Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 7370: 74x55x95cm

Сет маса со 2 столици – 1005

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици кафеави ратан Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9557: 55x59x73cm

Сет маса со 2 столици – 1009

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 10754: 54x70x90cm

Сет маса со 2 столици – 631223

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Шифра на сет: 631223 Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9096: 54x70x90cm

Сет маса со 2 столици – 9907

Original price was: 4,599.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Шифра на сет – 9907 Стаклена маса со алуминиумски столици Димензии: Маса – 7215: 60 x 60 x 70 cm;

Сет маса со 2 столици

Original price was: 4,499.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Димензии: Шифра за сет маса со 2 столици темно сиви – 631229: Маса црна –

Црево за наводнување 15 метри

Original price was: 2,999.00 ден.Current price is: 2,299.00 ден.
Оваа повеќенаменска макара со градинарско црево е совршена опрема за наводнување на растенија, чистење на прозорци и врати, миење на

Преносна маса за кампување со 2 столчиња

Original price was: 1,999.00 ден.Current price is: 1,499.00 ден.
Преклопна преносна маса за кампување со две столчиња, лесна за употреба и одржување и носење, планинарење на отворено, пикник и

Тенда со метал OS2023

Original price was: 4,199.00 ден.Current price is: 3,299.00 ден.
Шифра на производ: OS2023 Димензии: 3×3 метри висина од 2.5метри. Висококвалитетна метална тенда на расклопување.

Ограда декор CCGA052 100x300cm

1,899.00 ден
Шифра: 190229 Висина: 27mm Димензии: 100х300cm

Ограда декор CCGA070 100x200cm

2,199.00 ден
Шифра: 190228 Висина: 24mm Димензии: 100х200cm

Ограда декор CCGA065 100x200cm

1,999.00 ден
Шифра: 190227 Висина: 24mm Димензии: 100х200cm

Ограда декор CCGA064 100x200cm

1,899.00 ден
Шифра: 190226 Висина: 13mm Димензии: 100х200cm

Вештачка трева CCGA074 100x100cm

4,499.00 ден
Шифра: 190225 Висина: 35mm Димензии: 100х100 cm

Вештачка трева CCGA137 100x100cm

3,999.00 ден
Шифра: 190224 Висина: 35mm Димензии: 100х100cm