Прикажувам 1–40 од 98 резултати

Tons Garden Маса на расклопување – 11779

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 2,499.00 ден.
Шифра: 11779 Димензии на маса: 120 x 60 cm Прилагодлива висина: 54; 70 cm; Материјал: Метал и пластика

Tons Garden Маса на расклопување со 4 столчиња – 11777

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Шифра: 11777 Димензии на маса: 120 x 60 cm Димензии на столчиња: 33 x 27 x 35 cm 4 столчиња

Сет маса со 6 столици – 631232

Original price was: 15,199.00 ден.Current price is: 11,599.00 ден.
Стаклена маса со 6 столици Шифра на сет – 631232 Маса –  9556: 140*80*70cm Стол – 7225: 70*55*95cm

Сет маса со 3 столици – 631219

Original price was: 6,699.00 ден.Current price is: 5,099.00 ден.
Стаклена маса сива со 3 столици Шифра на сет – 631219 Маса – 7215: 60x70cm Стол – 10754: 54x70x90cm

Сет маса со 4 столици – 631235

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Стаклена маса со 4 столици Шифра за сет – 631235 Маса – 7216: 90*70cm Стол – 7229: 70*55*95cm

Сет маса со 4 столици – 631234

Original price was: 9,599.00 ден.Current price is: 7,399.00 ден.
Сет стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631234 Маса – 9555: 80*80*70cm Стол – 7229: 70*55*95cm

Сет маса со столици

10,399.00 ден12,799.00 ден
Стаклена маса со столици Шифра за сет маса со 4 столици – 631211: Маса – 9549: 150x90x72cm Стол – 7370:

Сет маса со 4 столици – 631217

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631217 Маса – 7216: 90x70cm Стол – 7370: 70*55*95cm

Сет маса со столици

9,499.00 ден11,999.00 ден
Сет стаклена маса со столици: Шифра за сет маса со 4 столици – 631213: Маса – 7228: 150x90x71cm Стол –

Сет маса со 4 столици – 631216

Original price was: 10,099.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Сет стаклена маса со 4 столици Шифра на сет – 631216: Маса – 7216: 90x70cm Стол – 9096: 70*55*95cm

Сет маса со столици

3,799.00 ден5,099.00 ден
Сет маса со столици: Шифра за сет маса со 2 столици – 631222: Маса сива – 7215: 60x70cm Стол –

Сет маса со 2 столици – 631228

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,499.00 ден.
Шифра на сет: 631228 Маса – 11623: 60x70cm Стол – 11624: 54x58x76cm

Сет маса со 2 столици – 631227

Original price was: 5,399.00 ден.Current price is: 4,099.00 ден.
Шифра на сет – 631227 Маса – 11623: 60x70cm Стол – 9559: 54x62x74cm

Сет маса со 2 столици – 631226

Original price was: 4,599.00 ден.Current price is: 3,499.00 ден.
Шифра за сет маса со 2 столици: 631226 Mаса – 7215: 60x70cm Стол – 7372: 53x58x74cm

Сет маса со 2 столици – 1004

Original price was: 6,499.00 ден.Current price is: 5,199.00 ден.
Метална масичкасо стакло и 2 столици ратан Димензии: Маса – 11626: 46 х 52 c cm; Столици 72 х 78

Сет маса со 2 столици – 1008

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици црни ратан Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9545: 55x59x73cm

Tons Garden Сет маса со 3 столици – 1007

Original price was: 6,499.00 ден.Current price is: 5,399.00 ден.
Стаклена маса со 3 столици Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 7370: 74x55x95cm

Сет маса со 2 столици – 631225

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Шифра на сет – 631225 Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 7370: 74x55x95cm

Сет маса со 2 столици – 1005

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици кафеави ратан Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9557: 55x59x73cm

Сет маса со 2 столици – 1009

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,199.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 10754: 54x70x90cm

Сет маса со 2 столици – 631223

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Шифра на сет: 631223 Димензии: Маса црна – 9552: 60x70cm; Стол – 9096: 54x70x90cm

Сет маса со 2 столици – 9907

Original price was: 4,599.00 ден.Current price is: 3,899.00 ден.
Шифра на сет – 9907 Стаклена маса со алуминиумски столици Димензии: Маса – 7215: 60 x 60 x 70 cm;

Сет маса со 2 столици

Original price was: 4,499.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
Стаклена маса со 2 столици Димензии: Шифра за сет маса со 2 столици темно сиви – 631229: Маса црна –

Преносна маса за кампување со 2 столчиња

Original price was: 1,999.00 ден.Current price is: 1,499.00 ден.
Преклопна преносна маса за кампување со две столчиња, лесна за употреба и одржување и носење, планинарење на отворено, пикник и

Стол на расклопување C-3126

Original price was: 1,999.00 ден.Current price is: 1,599.00 ден.
Шифра: 190679 Димензии: 140х60х96см Состав: Текстил , Метал

Tons Garden Сет маса со 4 столици – 9922

Original price was: 9,499.00 ден.Current price is: 7,499.00 ден.
Шифра: 9922 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (9555) 80 x 80 x 70 cm; Столици (7370) 55 x

Tons Garden Сет маса со 2 столици – 9895

Original price was: 5,999.00 ден.Current price is: 3,999.00 ден.
Шифра: 9895 Стаклена маса со 2 столици Димензии: Маса (9554) 60 x 60 x 70 cm; Столици (7370) 55 x

Tons Garden Сет маса со 2 столици – 9907

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 3,799.00 ден.
Шифра: 9907 Стаклена маса со алуминиумски столици Димензии: Маса (9552) 60 x 60 x 70 cm; Столици (9559) 54 x

Tons Garden Сет маса со 2 столици – 9820

Original price was: 7,499.00 ден.Current price is: 5,999.00 ден.
Шифра:9820 Метална масичка со 2 столици Димензии: Маса (9546) 46 х 52 c cm; Столици (9560) 72 х 78 х

Tons Garden Сет маса со 4 столици – 9362

Original price was: 12,499.00 ден.Current price is: 9,799.00 ден.
Шифра:9362 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (9556) 140 x 80 x 70 cm Столици (9097) 74 x 55

Tons Garden Сет маса со 6 столици – 9361

Original price was: 14,499.00 ден.Current price is: 12,999.00 ден.
Шифра: 9361 Стаклена маса со 6 столици Димензии: Маса (9556) 140 x 80 x 70 cm Столици (9097) 74 x

Tons Garden Сет маса со 6 столици – 9366

Original price was: 14,499.00 ден.Current price is: 11,599.00 ден.
Шифра: 9366 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (9556) 140 x 80 x 70 cm Столици (7229) 70 x

Tons Garden Сет маса со 3 столици – 9368

Original price was: 6,999.00 ден.Current price is: 5,799.00 ден.
Шифра: 9368 Стаклена маса со 3 столици Димензии: Маса (7215) 60 x 70 cm Столици (7370) 74 x 55 x

Tons Garden Сет маса со 3 столици – 9367

Original price was: 6,999.00 ден.Current price is: 5,099.00 ден.
Шифра: 9367 Стаклена маса со 3 столици Димензии: Маса (7215) 60 x 70 cm Столици (7229) 70 x 55 x

Tons Garden Сет маса со 4 столици – 9359

Original price was: 9,999.00 ден.Current price is: 8,399.00 ден.
Шифра: 9359 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (7216) 90 x 70 cm Столици (9097) 74 x 55 x

Tons Garden Сет маса со 4 столици – 9357

Original price was: 9,999.00 ден.Current price is: 8,399.00 ден.
Шифра: 9357 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (7216) 90 x 70 cm Столици (9095) 74 x 55 x

Tons Garden Сет маса со 4 столици – 9356

Original price was: 9,999.00 ден.Current price is: 7,699.00 ден.
Шифра: 9356 Стаклена маса со 4 столици Димензии: Маса (7216) 90 х 70 cm Столици (10754) 54x70x90cm

Tons Garden Стол 9096

Original price was: 1,599.00 ден.Current price is: 1,399.00 ден.
Шифра: 9096 Димензии: 74 x 55 x 95 Боја: Кафеава Материјал: Метална конструкција со перфорирана мрежа

Tons Garden Сет метална масичка со 2 столчиња

Original price was: 9,999.00 ден.Current price is: 8,999.00 ден.
Шифра: 631144 Димензии на стол : 54 x 52 x 84 cm Димензии на маса: 70 x 72 cm Материјал:

Tons Garden Сет маса со двосед и две столчиња

Original price was: 15,999.00 ден.Current price is: 14,999.00 ден.
Шифра: 11079 Димензии на производот: Маса: 62 x 62 x 38 cm Фотељи: 62.5 x 64 x 78 cm x