Се прикажуваат сите 22 резултати

Tons Garden Нишалка тросед – 11710

Original price was: 21,099.00 ден.Current price is: 16,199.00 ден.
Шифра: 11710 Димензии: 220 x 105 x 170 cm 3 седишта Опција: Се спушта како кревет Материјал: Метална конструкција со

Tons Garden Нишалка тросед – 11708

Original price was: 19,899.00 ден.Current price is: 15,299.00 ден.
Шифра: 11708 Димензии: 195 x 115 x 172 cm 3 седишта Опција: Се спушта како кревет Материјал: Метална конструкција со

Tons Garden Метален држач за нишалка Хамок

Original price was: 4,299.00 ден.Current price is: 3,699.00 ден.
Шифра: 10100 Димензии: 300 x 90 x 100 cm Тежина: 14.5 kg Издржливост: До 120 kg Hammock нишалка не е

Нишалка бела

Original price was: 2,999.00 ден.Current price is: 1,999.00 ден.
Димензии: 60/80 x 47/120 cm Шифра: 10109

Tons Garden Нишалка тросед 2238

Original price was: 7,499.00 ден.Current price is: 5,899.00 ден.
Шифра: 2238 Димензии: Ширина: 170 cm Седло: 110 cm Висина: 152 cm Тежина: 260 kg

Tons Garden Хамок нишалка столче

Original price was: 2,999.00 ден.Current price is: 1,499.00 ден.
Шифра: 10103 Димензии: 100 x 50 x 3 cm

Tons Garden Нишалка гнездо 10079

Original price was: 10,499.00 ден.Current price is: 8,849.00 ден.
Шифра: 10079 Димензии: 195 x 95 cm Боја: Црна Материјал: Метална конструкција со цврста мрежа

Tons Garden Нишалка гнездо 10078

Original price was: 11,999.00 ден.Current price is: 9,799.00 ден.
Шифра: 10078 Димензии: 195 x 105 cm Материјал: Метална конструкција со бамбус

Tons Garden Нишалка гнездо 10077

Original price was: 11,499.00 ден.Current price is: 10,599.00 ден.
Шифра: 10077 Димензии: 195 x 105 cm Боја: Црна Материјал: Метална конструкција со цврста мрежа

Tons Garden Нишалка тросед портокалова

Original price was: 16,299.00 ден.Current price is: 12,999.00 ден.
Шифра: 7208 Димензии: 230 x 125 x 164cm Тежина: до 300kg

Детска нишалка

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 1,999.00 ден.
Шифра: 10074 Димензии: 104cmx95x105cm

Нишалка двосед

Original price was: 5,599.00 ден.Current price is: 4,399.00 ден.
Димензии 145x110x163cm Шифра 6304

Нишалка хамок

799.00 ден
Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см 9072 сина зелена

Гнездо нишалка 10751

Original price was: 17,499.00 ден.Current price is: 12,999.00 ден.
Шифра 10751 Димензии 117x98x69cm

Нишалка 10065

Original price was: 12,999.00 ден.Current price is: 9,749.00 ден.
Шифра 10065 Димензии 105*90*65cm

Нишалка со 3 седла

Original price was: 9,999.00 ден.Current price is: 7,799.00 ден.
Шифра 10063 Димензии 170*110*153cm

Нишалка тросед портокалова

Original price was: 7,899.00 ден.Current price is: 4,999.00 ден.
Шифра 10062 Димензии 170x110x152cm

Tons Garden Нишалка тросед темносива

Original price was: 14,899.00 ден.Current price is: 10,399.00 ден.
Шифра 7209 Димензии 180*120*175cm Носивост до 300kg

Нишалка тросед сива

Original price was: 15,299.00 ден.Current price is: 12,999.00 ден.
Шифра 7207 Димензии 120x200x164cm Носивост: 300kg

Нишалка тросед

Original price was: 6,899.00 ден.Current price is: 4,999.00 ден.
Димензии 170x110x153cm Шифра 6303 Носивост 260 kg

Столче хамок 9074

Original price was: 1,899.00 ден.Current price is: 1,449.00 ден.
Шифра: 9074 Димензии: Ширина: 100 см Должина: 130 см

Хамок нишалка

Original price was: 999.00 ден.Current price is: 599.00 ден.
Хамок нишалката е изработена со врвен материјал и има издржливост до 200кг. Нуди чувство на мекост и супериорна издржливост, како