Се прикажуваат сите 27 резултати

Tons Garden Тенда – 11682

Original price was: 11,199.00 ден.Current price is: 8,599.00 ден.
Шифра: 11682 Димензии на тенда: 3 x 9 m 5 страници Боја: Бела Материјал: Полиетилен

Tons Garden Тенда – 11684

Original price was: 10,199.00 ден.Current price is: 7,899.00 ден.
Шифра: 11684 Димензии на тенда: 3 x 4.5 m Висина: 3.2 m Чадор систем Материјал: Метална конструкција со платно Боја:

Тенда со метал OS2023

Original price was: 4,199.00 ден.Current price is: 3,299.00 ден.
Шифра на производ: OS2023 Димензии: 3×3 метри висина од 2.5метри. Висококвалитетна метална тенда на расклопување.

Тенда со метал 3×3

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 3,249.00 ден.
Шифра: 9527 – црвена 9526 – бела – нема на залиха 7213 – зелена 7214 – плава Димензии 3x3m Материјал:

Тенда со прилагодлива висина

5,499.00 ден5,699.00 ден
Шифра: 11025 Димензија: 300 x 120 cm Шифра: 11026 Димензија: 250 x 150 cm Шифра: 11027 Димензија: 300 x 150

Tons Garden Држач за чадор 10090

Original price was: 2,499.00 ден.Current price is: 1,999.00 ден.
Шифра: 10090 Димензии: 45 x 70 cm Материјал: Цемент Тежина: 15 kg

Tons Garden Држач за чадор 10089

Original price was: 6,999.00 ден.Current price is: 4,999.00 ден.
Шифра: 10089 Димензии: Сет од 4 х 50 cm Дебелина 7.5 cm

Tons Garden Тенда 3 x 4 – темно сива

Original price was: 29,999.00 ден.Current price is: 25,999.00 ден.
Шифра: 9104 Димензии: 3 x 4 m Материјал: Poliester Assembly Gazebo Боја: Темно сива

Tons Garden Тенда 3 x 3 – темно сива

Original price was: 22,999.00 ден.Current price is: 20,999.00 ден.
Шифра: 9103 Димензии: 3 x 3 m Материјал: Poliester Assembly Gazebo Боја: Темно сива

Tons Garden Метална тенда 3 х 3

Original price was: 8,299.00 ден.Current price is: 7,799.00 ден.
Шифра: 6947 Димензии: -3 x 3 м -Висина 2.7 м Боја: крем

Тенда со метал

Original price was: 4,499.00 ден.Current price is: 3,799.00 ден.
Шифра: 9527 – црвена 7214 – плава Димензии 3x3m Материјал: полиестер

Tons Garden Тенда шатор

Original price was: 15,999.00 ден.Current price is: 13,599.00 ден.
Шифра: 10070 зелена Шифра: 9564 сив Големина 3,5×2,6 m

Тенда 3x4m

Original price was: 15,899.00 ден.Current price is: 14,299.00 ден.
Големина:3x4m Шифра: 10092

Tons Garden Тенда метална газебо

Original price was: 14,899.00 ден.Current price is: 10,999.00 ден.
Шифра:7212 Димензии: – 3 x 3 м – Висина 2.6 m Боја:Крем Материјал: Poliester Assembly Gazebo

Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 – 10113

Original price was: 5,999.00 ден.Current price is: 5,299.00 ден.
Шифра: 10113 Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 Димензии: 2.5 x 2.5 x 2.55 m Чадор систем Боја:Крем

Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 10112

Original price was: 1,999.00 ден.Current price is: 1,599.00 ден.
Шифра: 10112 Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 (10112) Димензии: 2.4 x 2.4 x 2.45 m Боја: Зелена

Тенда TONS GARDEN 6285

Original price was: 2,199.00 ден.Current price is: 1,849.00 ден.
Карактеристики на производот: Боја: Бела Шифра 6285 Големина: 3 х 3 м Висина 2,5 м Материјал: Полиетилен

Тенда со метал

Шифра: 9526 – бела 7213 – зелена Димензии 3x3m (чадор систем) Материјал: Poliester Assembly Gazebo

Странична тенда

5,199.00 ден
Шифра: 10075 – бела 10076 – темно сива Димензии 160x300cm

Чадор за сонце Garden 2.7 м

2,729.00 ден2,799.00 ден
аШифра: 9521 Беж 9522 Кафеава 9523 Сива Дијаметар: 2.7 m

Чадор за сонце Garden 3m

Original price was: 12,399.00 ден.Current price is: 11,299.00 ден.
Шифра 9524 Беж 9525 Сива Диаметар: 3m

Чадор за сонце Garden 300 cm

Original price was: 5,799.00 ден.Current price is: 4,799.00 ден.
Шифра: 9081 Темно сив 9082 Светло сив Големина: 300 см Материјал: Полиестер

Чадор за сонце со лед светилки Garden

Original price was: 8,749.00 ден.Current price is: 7,799.00 ден.
Шифра: 9041 – крем 9042 – кафеава 9043 – сива 9044 -темно црвена Димензија: 300 см Материјал: Полиестер LED осветлување

Чадор за сонце Garden 300 cm

Original price was: 5,799.00 ден.Current price is: 4,799.00 ден.
Шифра: 7789 – плав 7790 – темно зелен 7791 – кафеав Материјал: полиестер Димензија: 300 cm

Чадор за сонце Garden 300 cm

Original price was: 5,799.00 ден.Current price is: 4,799.00 ден.
Шифра: 6796 – беж 6797 – темно црвен Големина: 300 см Материјал: Полиестер

Тенда Garden 3×3 – 6287

Original price was: 3,199.00 ден.Current price is: 2,499.00 ден.
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Garden Тенда зелена 3x3m

Original price was: 2,999.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Шифра: 6286 Тенда од полиестер Димензија: 3 х 3 m Висина: 2.5 m Моделот е достапен во целосно зелена боја