Прикажувам 1–40 од 166 резултати

IKEA RENBERGET канцелариски стол

4,499.00 ден
Код на производ:604.935.46 Карактеристики на производот > Материјал: 75% полиестер, 25% памук, 100% полиуретан, галванизиран челик, полиуретанова пена 35 кг/м3,

IKEA Sniglar Бебешко креветче

5,299.00 ден
Код на производ: 302.485.37 Карактеристики на производот > Материјал: бука > Боја: бука > Макс. тежина: 20 кг Димензии на

IKEA Koppang фиокар со 3 фиоки

6,499.00 ден
Код на производ: 103.859.50 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 см

IKEA LINNMON/ADILS работна маса бела

2,799.00 ден
Код на производ: 299.321.81 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA LINNMON/ADILS работна маса

2,299.00 ден
Код на производ: 099.321.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: плотна-бела, ногарки-црни Димензии на прозиводот: >

IKEA Tertial работна ламба бела

1,099.00 ден
Код на производ: 703.554.55 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,199.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA VIKARE Заштитна ограда за кревет

2,299.00 ден
Код на производ: 300.992.93 Карактеристики на производот: > Материјал: лесонит, челик > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 90

IKEA NISSAFORS Количка бела

2,699.00 ден
Код на производ: 404.657.33 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA NISSAFORS Количка црвена

2,699.00 ден
Код на производ: 804.657.45 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црвена Димензии на производот: >

IKEA LACK полица / 110 см

1,399.00 ден
Код на производ: 401.036.33 Карактеристика на производот: > Материјал: иверица > Боја:црна Димензии на производот: > Должина: 110 см >

IKEA SKUBB Организатор /кутија за чевли

1,199.00 ден
Код на производ: 901.863.91 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина / мрежа, засилена полипропиленска пластика > Боја: бела *Број во

IKEA POANG фотелја

6,999.00 ден
Код на производ: 692.408.23 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка: бреза Боја на перница: црна Димензии на

IKEA TJENA кутија со капак

669.00 ден
Код на производ: 904.673.29 Карактеристики на производот: Материјал: хартија Боја: сива – шарена Димензии на производот: Должина: 35 см Ширина:

IKEA KLADDIG Лигавник со ракави

649.00 ден
Код на производ: 803.072.23 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: 100% полиестер > Боја: шарено Димензии на производот > Должина: 38

IKEA POANG фотелја

7,089.00 ден
Код на производ: 392.407.87 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка:  бреза Боја на перница:  светло беж Димензии

IKEA POANG фотелја

6,999.00 ден
Код на производ: 592.408.28 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: црна Димензии

IKEA BAGIS Детски закачалки

399.00 ден
Код на производ: 004.665.98 Карактеристики на производот: > Материјал: Полипропиленска пластика > Боја: разнобојна Број во пакет: 8 парчиња. во

IKEA BASTIS ролер за чистење на влакна

299.00 ден
Код на производ: 904.256.26 Карактеристики на производот: > Материјал: полипропиленска пластика хартија > Боја: сиво Димензии на производот > Број

IKEA KALLAX Полица со 4 прегради / бел даб

3,849.00 ден
Код на производ: 603.245.20 Карактерстики на производот: > Материјал: иверка, медијапан, абс-пластика > Боја: избелен даб Димензии на производот: >

IKEA JATTELIK постелнина / јорганска навлака и перница 150х200 см

1,729.00 ден
Код на производ: 704.641.24 Карактеристики на производот: > Материјал: 100% памук * машинско перење до (60 ° C) Димензии на

IKEA TJENA Кутија со капак/ црна

749.00 ден
Код на производ: 204.692.99 Карактеристики на производот: > Материјал: хартија > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 35 см

IKEA MALA Водоотпорна заштитна престилка со долги ракави

649.00 ден
Код на производ: 304.853.50 Карактеристики на производот: Материјал: 80/20% ПЕВА облога, 100% полиестер Боја: жолта Димензии на производот: Должина: 60

IKEA POANG фотелја

7,089.00 ден
Код на производ: 392.407.92 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: светло беж

IKEA TRADKRASSULA Постелнина/ јорганска навлака и перница 150х200 см

749.00 ден
Код на производ: 503.928.40 Карактеристики на производот: > Материјал: 52% полиестер, 48% памук > Боја: бело – сино Димензии на

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,199.00 ден
Код на производ: 504.064.65 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: црна * тестиран со 100 кг *

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,199.00 ден
Код на производ: 704.048.75 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: бела * тестиран со 100 кг *

IKEA SАFFEROT Јорган

1,199.00 ден
Код на производ: 004.570.61 Карактеристики на производот: > Материјал: 100% полиестер > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 200

IKEA VILDKORN Перница висока

999.00 ден
Код на производ: 904.605.68 Карактеристики на производот: > Материјал: 65% полиестер (100% рециклирана подлога.), 35% памук > Боја: бела Димензии

IKEA NAVLINGE LED ламба со клип

1,199.00 ден
Код на производ:704.498.88 Карактеристики на производот: > Материјал: поликарбонатна пластика, челик, синтетичка гума > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA DRONA Кутија/организатор

649.00 ден
Код на производ:402.493.53 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: 100% полиестер додаток: 100% рециклиран, густ картон > Боја: црвена Димензии на

IKEA FLADIS Корпа

1,199.00 ден
Код на производ: 603.221.73 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева, безбоен лак > Боја: светло кафеава Димензии на производот:

IKEA SUNNERSTA Организер шина со 4 куки и 2 контејнери

699.00 ден
Код на производ:404.545.60 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, полиестерски премаз во прав, полипропиленска пластика > Боја: бела Димензии на

IKEA BEKVAM Рафт за зачини

649.00 ден
Код на производ: 204.871.75 Карактеристики на производот: > Материјал: јасика > Боја: светло кафеаво Димензии на производот: > Ширина: 40

IKEA NISSAFORS Количка црна

2,699.00 ден
Код на производ: 203.997.77 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црна Димензии на производот: >

IKEA Tarno сет маса со 2 стола /кафено-црна

3,999.00 ден
Код на производ:698.984.15 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено-црна Димензии на производот: TARNO маса на

IKEA Trofast рамка со кутии

6,099.00 ден
Код на производ: 290.428.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: Ширина: 99

IKEA Lack клуб масичка бел даб

999.00 ден
Код на производ: 703.190.28 Карактеристики на производот: > Материјал: медијапан > Боја: бел даб Димензии на производот: > Должина: 55

IKEA RENBERGET Канцелариски стол

4,499.00 ден
Код на производ:203.394.20 Карактеристики на производот > Материјал: 75% полиестер, 25% памук, 100% полиуретан, галванизиран челик, полиуретанова пена 35 кг/м3,

IKEA Upplyst Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Код на производот: 304.245.16 Димензии на производот: Ширина: 30 cm Длабочина: 8 cm Висина: 19 cm Должина