Се прикажуваат сите 16 резултати

Аголна закачалка организер за во кујна и бања

Original price was: 699.00 ден.Current price is: 499.00 ден.
Аголната закачалка е соодветна за вашата бања или кујна, како и во секој простор каде што ви е потребна Можете

IKEA NISSAFORS Количка бела

2,599.00 ден
Код на производ: 404.657.33 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA NISSAFORS Количка црвена

2,599.00 ден
Код на производ: 804.657.45 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црвена Димензии на производот: >

IKEA SUNNERSTA Организер шина со 4 куки и 2 контејнери

599.00 ден
Код на производ:404.545.60 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, полиестерски премаз во прав, полипропиленска пластика > Боја: бела Димензии на

IKEA NISSAFORS Количка црна

2,599.00 ден
Код на производ: 203.997.77 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црна Димензии на производот: >

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.

IKEA Ljusnan Кутија со капак

649.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >

IKEA Jall Сушара за алишта

749.00 ден
Код на производ: 802.428.92 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 79 см

IKEA Jall Корпа за алишта за перење

499.00 ден
Код на производ: 701.189.68 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA Vesken Аголна полица

949.00 ден
Код на производ:704.710.92  Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 33 см >

IKEA Vesken Количка

1,149.00 ден
Код на производ: 004.712.22 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 54 см

IKEA Vesken Полица за во бања

1,049.00 ден
Код на производ: 403.078.66 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела > Макс. оптоварување / полица: 13 кг

IKEA Fullen Шкаф за лавабо

2,099.00 ден
Код на производ: 701.890.22 Карактеристики на производот > Материјал: Иверка > Боја: бела Димензии на производот: > Длабочина: 35 cm

IKEA Frack Огледало

729.00 ден
Код на производ: 380.062.00 Карактеристики на производот > Материјал: Нерѓосувачки челик Димензии на производот > Дијаметар: 17 см Димензии на

IKEA Trensum Огледало

599.00 ден
Код на производ: 245.244.85 Карактеристики на производот > Материјал: стакло, метал Димензии на производот: > Дијаметар: 17 cm > Висина: