Прикажувам 1–40 од 41 резултати

IKEA Sniglar Бебешко креветче

5,299.00 ден
Код на производ: 302.485.37 Карактеристики на производот > Материјал: бука > Боја: бука > Макс. тежина: 20 кг Димензии на

IKEA LINNMON/ADILS работна маса бела

2,699.00 ден
Код на производ: 299.321.81 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA LINNMON/ADILS работна маса

2,699.00 ден
Код на производ: 099.321.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: плотна-бела, ногарки-црни Димензии на прозиводот: >

IKEA Tertial работна ламба бела

1,199.00 ден
Код на производ: 703.554.55 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,299.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA VIKARE Заштитна ограда за кревет

2,199.00 ден
Код на производ: 300.992.93 Карактеристики на производот: > Материјал: лесонит, челик > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 90

IKEA BAGIS Детски закачалки

299.00 ден
Код на производ: 004.665.98 Карактеристики на производот: > Материјал: Полипропиленска пластика > Боја: разнобојна Број во пакет: 8 парчиња. во

IKEA JATTELIK постелнина / јорганска навлака и перница 150х200 см

1,699.00 ден
Код на производ: 704.641.24 Карактеристики на производот: > Материјал: 100% памук * машинско перење до (60 ° C) Димензии на

IKEA MALA Водоотпорна заштитна престилка со долги ракави

549.00 ден
Код на производ: 304.853.50 Карактеристики на производот: Материјал: 80/20% ПЕВА облога, 100% полиестер Боја: жолта Димензии на производот: Должина: 60

IKEA TRADKRASSULA Постелнина/ јорганска навлака и перница 150х200 см

759.00 ден
Код на производ: 503.928.40 Карактеристики на производот: > Материјал: 52% полиестер, 48% памук > Боја: бело – сино Димензии на

IKEA Trofast рамка со кутии

6,719.00 ден
Код на производ: 290.428.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: Ширина: 99

IKEA Upplyst Ѕидна ламба

1,699.00 ден
Карактеристики на производот: Код на производот: 304.245.16 Димензии на производот: Ширина: 30 cm Длабочина: 8 cm Висина: 19 cm Должина

IKEA ORFJALL Детски стол

3,499.00 ден
Код на производ: 104.417.86 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика, платно > Боја: темно сива/ бела > Тестирано со:

IKEA Molte стол

1,749.00 ден
Код на производ: 202.927.76 Карактеристики на производот > Материјал: Полипропиленска пластика и челик обложен со прав > Тестирано со: 110

IKEA Tertial работна ламба

1,199.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA Vuku гардеробер

1,169.00 ден
Код на производ: 803.319.73 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 74

IKEA Micke биро

4,999.00 ден
Код на производот: 202.447.47 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: црно-кафена Димензии на производот: > Ширина:

IKEA Loberget Blyskar стол

3,099.00 ден
Код на производ: 793.318.65 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела > Тестирано со: 110 кг Димензии

IKEA Brusali биро

6,499.00 ден
Код на производ: 404.397.63 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm > Длабочина: 52 cm > Висина: 73 cm Димензии на пакувањето: > Должина: 94 cm > Ширина: 53 cm > Висина: 9 cm Број пакети: 1 Бруто тежина на пакувањето: 22.45 kg

IKEA Ljusnan Кутија со капак

649.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување

IKEA Kullen Фиокар со 5 фиоки / бел

6,699.00 ден
Код на производ: 203.936.62 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Rast Фиокар со 3 фиоки / дрвен

4,199.00 ден
Код на производ: 753.057.09 Карактеристики на производот > Материјал: иглолисно дрво > Боја: дрво / може да се фарба Димензии

IKEA Sniglar Маса за повивање

2,999.00 ден
Код на производ: 200.452.05 Карактеристики на производот > Материјал: бука > Боја: бука > Макс. тежина: 11 кг Димензии на

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,099.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,399.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm

IKEA Mammut Детска табуретка портокалова

749.00 ден
Код на производ: 503.653.61 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: портокалова *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA 2 х Smila Mane Ѕидна ламба

999.00 ден
Код на производ: 200.108.33 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: жолта Димензии на производот > Ширина: 22 см

IKEA Mammut Детска табуретка жолта

749.00 ден
Код на производ: 203.823.24 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: жолта *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детска масичка сина

2,979.00 ден
Код на производ: 903.651.80 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: сина *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детска масичка бела

2,399.00 ден
Код на производ: 503.651.77 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детска масичка црвена

2,399.00 ден
Код на производ: 603.651.67 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: црвена *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Smila Stjarna Ѕидна ламба

999.00 ден
Код на производ: 900.108.77 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: сина Димензии на производот > Длабочина: 7 см

IKEA Micke биро

4,999.00 ден
Код на производ: 302.130.76 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина:

IKEA Antilop Бебешко столче за хранење

2,099.00 ден
Код на производ: 290.672.93 Детски маси и столчиња Карактеристики на производот > Материјал: метал, пластика > Боја: бела Димензии на

IKEA Snille Ротирачки стол

2,449.00 ден
Код на производ: 790.462.60 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела >Тестирано со: 110 кг Димензии на

IKEA Slakt Детски кревет 90 х 200 / бел

9,899.00 ден
Код на производ: 003.627.46 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 207 cm

IKEA Mammut Детско столче сино

1,349.00 ден
Код на производ: 603.653.46 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: сино *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче бело

1,349.00 ден
Код на производ: 403.653.71 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бело *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче розево

1,349.00 ден
Код на производ: 803.823.21 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: розево *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче црвено

1,349.00 ден
Код на производ: 403.653.66 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: црвена *погоден за надворешна употреба Димензии на производот: