Се прикажуваат сите 28 резултати

IKEA Tertial работна ламба бела

1,199.00 ден
Код на производ: 703.554.55 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA NAVLINGE LED ламба со клип

1,199.00 ден
Код на производ:704.498.88 Карактеристики на производот: > Материјал: поликарбонатна пластика, челик, синтетичка гума > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA Melodi лустер

999.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см

IKEA Arstid столна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:

IKEA Tertial работна ламба

1,199.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA DROMHEM Ѕидна ламба

999.00 ден
Код на производ: 403.315.74
Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот
  > Ширина: 21 см > Длабочина: 9 см > Висина: 27 см > Кабел, Должина: 2,2 м
Димензии на пакување
Број на пакување: 1 > Должина: 27 см > Ширина: 21 см > Висина: 8 см > Бруто Тежина: 0,40 кг

IKEA Svallet Работна ламба

549.00 ден
Код на производ: 703.584.87 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: темносиво/бело Димензии на производот > Висина: 35 см

IKEA Kvart Ламба за ѕид или биро

649.00 ден
Код на производ: 000.947.96 Карактеристики на производот > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 8 см

IKEA 2 х Smila Mane Ѕидна ламба

999.00 ден
Код на производ: 200.108.33 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: жолта Димензии на производот > Ширина: 22 см

IKEA Not Подна ламба црна

1,149.00 ден
Код на производ: 201.398.74 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 175

IKEA Tross Лустер со 3 светилки

999.00 ден
Код на производ: 602.626.59 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 36 см

IKEA Lampan Столна ламба / бела

639.00 ден
Код на производ: 200.469.88 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела Височина: 29 см Основа, диаметър: 13 см

IKEA Hemma кабел за лустер црн

399.00 ден
Код на производ:403.865.90  Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: црна Димензии на производот:  > Кабел, должина: 1.8 м

IKEA Lersta Подна ламба

1,649.00 ден
Код на производ: 001.106.40 Карактеристики на производот > Материјал: челик, метал Димензии на производот > Висина: 131 см > Основа,

IKEA Visslebo Столна ламба / бела

1,199.00 ден
Код на производ: 104.430.35 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 14 см

IKEA Grono Столна ламба / сина

799.00 ден
Код на производ: 103.649.43 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: сина Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Hemma кабел за лустер бел

399.00 ден
Код на производ: 103.865.77 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Кабел, должина: 1.8

IKEA Grono Столна ламба / бела

799.00 ден
Код на производ: 203.732.25 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Ingared Столна ламба

999.00 ден
Код на производ: 103.652.35 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: беж *Икеа препорачува Глобус E14 400lm светилка

IKEA Ryra Абажур темно црвен

619.00 ден
Код на производ: 804.040.83 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно црвена Димензии на производот: > Дијаметар:

IKEA Grono Столна ламба / зелена

799.00 ден
Код на производ: 003.649.48 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: зелена Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Ryra Абажур темно зелен

619.00 ден
Код на производ: 004.197.57 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно зелено Димензии на производот: > Дијаметар:

IKEA Melodi Лустер / бел

649.00 ден
Код на производ: 603.865.27 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Абажур, висина: 26

IKEA Hektar Лустер

4,249.00 ден
Код на производ: 402.961.08 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, алуминиум, галванизиран абажур > Боја: темносива Димензии на производот: >

IKEA Not Подна ламба за читање / бела

1,699.00 ден
Код на производ: 803.048.75 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Височина: 174

IKEA Sjopenna Столна ламба

1,449.00 ден
Код на производ: 203.238.72 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика, природна гума, абажур од бреза > Боја: бела Димензии на

IKEA Not Подна ламба за читање / црна

1,699.00 ден
Код на производ: 603.246.76 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 174

IKEA Holmo Подна ламба

899.00 ден
Код на производ: 503.941.13 Осветлување Карактеристики на производот > Боја: црна/бела Димензии на производот: > Абажур Дијаметар: 22 cm >