Се прикажуваат сите 12 резултати

IKEA SKUBB Организатор /кутија за чевли

1,099.00 ден
Код на производ: 901.863.91 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина / мрежа, засилена полипропиленска пластика > Боја: бела *Број во

IKEA Trones чевларник

2,499.00 ден
Код на производ: 003.973.07 Карактеристики на производот: > Материјал: полипропиленска пластика > Боја: бела Број во пакет: 2 парчиња. во

IKEA Ljusnan Кутија со капак

649.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >

IKEA Krabb Огледало без рамка

1,249.00 ден
Код на производ:251.625.00 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина на пакување: 4 парчиња Димензии на производот   >

IKEA Frack Огледало

729.00 ден
Код на производ: 380.062.00 Карактеристики на производот > Материјал: Нерѓосувачки челик Димензии на производот > Дијаметар: 17 см Димензии на

IKEA Trensum Огледало

599.00 ден
Код на производ: 245.244.85 Карактеристики на производот > Материјал: стакло, метал Димензии на производот: > Дијаметар: 17 cm > Висина:

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки бела

4,499.00 ден
Код на производ: 105.302.59 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки црно-кафена

4,499.00 ден
Код на производ: 605.302.09 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина:

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки бел

3,799.00 ден
Код на производ: 502.427.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки црно-кафена

3,799.00 ден
Код на производ: 902.484.26 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина:

IKEA Tjusig Декоративна закачалка / бела

1,349.00 ден
Код на производ: 602.917.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 19 cm