Се прикажуваат сите 28 резултати

IKEA Koppang фиокар со 3 фиоки

8,299.00 ден
Код на производ: 103.859.50 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 см

IKEA LINNMON/ADILS работна маса бела

2,699.00 ден
Код на производ: 299.321.81 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA LINNMON/ADILS работна маса

2,699.00 ден
Код на производ: 099.321.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: плотна-бела, ногарки-црни Димензии на прозиводот: >

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,299.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA SАFFEROT Јорган

1,339.00 ден
Код на производ: 004.570.61 Карактеристики на производот: > Материјал: 100% полиестер > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 200

IKEA VILDKORN Перница висока

899.00 ден
Код на производ: 904.605.68 Карактеристики на производот: > Материјал: 65% полиестер (100% рециклирана подлога.), 35% памук > Боја: бела Димензии

IKEA Trofast рамка со кутии

6,719.00 ден
Код на производ: 290.428.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: Ширина: 99

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки бел

6,999.00 ден
Код на производ: 903.092.45 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 140 cm

IKEA Trofast рамка

3,299.00 ден
Код на производ: 300.914.52 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Ширина:

IKEA Melodi лустер

999.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см

IKEA Arstid столна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:

IKEA Skubb организер за складирање облека

999.00 ден
Код на производ: 902.949.89 Димензии на производот > Ширина: 69 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии

IKEA Skubb организер за складирање облека

799.00 ден
Код на производ: 302.903.62 Димензии на производот > Ширина: 44 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии

IKEA Vuku гардеробер

1,169.00 ден
Код на производ: 803.319.73 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 74

IKEA Koppang фиокар со 3 фиоки

8,299.00 ден
Код на производ: 804.811.18 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица > Боја: црно – кафеава Димензии на производот: > Ширина:

IKEA Arstid Ѕидна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 503.213.86 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: месинг/ бела Димензии на производот >

IKEA Micke биро

4,999.00 ден
Код на производот: 202.447.47 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: црно-кафена Димензии на производот: > Ширина:

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки

6,679.00 ден
Код на производ:003.092.35 Карактеристики на производот > Материјал:  иверица > Боја:  црнаДимензии на производот: > Ширина: 140 см > Длaбочина:

IKEA Brusali биро

6,499.00 ден
Код на производ: 404.397.63 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm > Длабочина: 52 cm > Висина: 73 cm Димензии на пакувањето: > Должина: 94 cm > Ширина: 53 cm > Висина: 9 cm Број пакети: 1 Бруто тежина на пакувањето: 22.45 kg

IKEA Malm Тоалетна маса

8,199.00 ден
Код на производ:102.036.10 Карактеристики на производот > Материјал:  медијапан > Боја: бела Димензии на производот  > Ширина: 120 см >

IKEA Brimnes Тоалетна маса

6,099.00 ден
Код на производ: 702.904.59 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, стакло > Боја: бела Димензија на производот > Ширина: 70

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >

IKEA Honefoss Огледало без рамка

1,749.00 ден
Код на производ: 601.820.59 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина по пакување: 10 парчиња Димензии на производот >

IKEA Kullen Фиокар со 5 фиоки / бел

6,699.00 ден
Код на производ: 203.936.62 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Rast Фиокар со 3 фиоки / дрвен

4,199.00 ден
Код на производ: 753.057.09 Карактеристики на производот > Материјал: иглолисно дрво > Боја: дрво / може да се фарба Димензии

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,099.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,399.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm