Се прикажуваат сите 9 резултати

IKEA NISSAFORS Количка бела

2,599.00 ден
Код на производ: 404.657.33 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA NISSAFORS Количка црвена

2,599.00 ден
Код на производ: 804.657.45 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црвена Димензии на производот: >

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,099.00 ден
Код на производ: 504.064.65 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: црна * тестиран со 100 кг *

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,099.00 ден
Код на производ: 704.048.75 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: бела * тестиран со 100 кг *

IKEA Tarendo Трпезариска маса

3,499.00 ден
Код на производ: 990.004.83 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Должина:

IKEA Melltorp Трпезариска маса

2,799.00 ден
Код на производ: 390.117.81 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Должина:

IKEA Tarendo Gunde Трпезариска маса со 4 стола

6,099.00 ден
Код на производ: 890.106.99 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 ) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја:

IKEA Tarendo Adde Трпезариска маса со 4 стола

6,899.00 ден
Код на производ: 790.106.90 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса (990.004.83) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна ADDE

IKEA Melltorp Adde Маса со 2 стола

5,099.00 ден
Код на производ: 490.117.66 Карактеристики на производите: ADDE – Стол > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: