Се прикажуваат сите 30 резултати

Метално биро на преклоп

3,999.00 ден
Димензии: 100x50x75цм Изработено од висококвалитетни материјали. Боја: Метална конструкција – црна Медијапан – кафена Шифра: 0000009290

Компјутерско биро

3,499.00 ден
Мултифункционално, модерно биро за пишување, лаптоп или компјутер. Со 2 фиоки, полици за книги и други предмети, простор за компјутерско

Биро со полици

3,499.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии на бирото: Длабочина: 40cm Висина: 70cm Должина:

Биро со плакар

3,499.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии на бирото: Длабочина: 42cm Висина: 72cm Должина:

Биро Империјал

3,899.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 50cm Висина: 72cm Должина: 90cm Дебелина

Биро WM-1

2,999.00 ден
Димензии: Длабочина: 44.4 цм Висина: 73.2 цм Должина: 102.6 цм Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Биро ДЕНВЕР 57 МАКС Антрацит

2,489.00 ден
MK20-05-08 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Биро ДЕНВЕР 59 МАКС Атлантик

2,489.00 ден
MK20-05-02 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Биро ДЕНВЕР 58 МАКС бело

2,699.00 ден
MK20-05-01 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Биро Салерно

2,999.00 ден
Димензии: Работна површина: 1100×500 Висина: 70cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка. Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е едноставен

Биро Новара

5,999.00 ден
Работна површина: 138.2x76cm Висина: 78cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е

Биро Монтали Бело

3,299.00 ден
Работна површина: 110×50 Висина: 75cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е

Биро Монтали

3,299.00 ден
Димензии: Работна површина: 110×50 Висина: 75cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел

Биро Косона

2,799.00 ден
Димензии: Работна површина: 100×50 Висина: 75cm Изработенo од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел

Биро Догана

2,799.00 ден
Димензии: Работна површина: 80×50 Висина: 75 + 10cm Должина: 100cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Биро

2,999.00 ден
MK20-30-02 Димензија: 132×81.2x74cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC

Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

1,189.00 ден
MK17-03-02 Димензии: 35.5x60x65.5cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Биро за на ѕид

1,199.00 ден
Биро за на ѕид со практичен механизам на преклопување Димензија: 45х72cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на

Биро во бела боја

3,499.00 ден
Шифра: MK20-30-01 Димензија: 132×81.2×74 цм Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001

Метално биро кафеаво

2,790.00 ден
Шифра: BF176 MK20-01-17 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х90х72cm Димензии на пакување: 63.6х94.5х6.5cm Боја: кафеава Тежина: 10kg

Метално биро сонома

2,499.00 ден
Шифра: МК20-01-02 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х90х72cm Димензии на пакување: 63.6х94.5х6.5cm Боја: сонома Тежина: 10kg

Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 58

1,989.00 ден
Шифра: MK20-01-01 Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1

Метално биро црно

2,499.00 ден
Шифра: BF57 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х90х72cm Димензии на пакување: 63.6х94.5х6.5cm Боја: црна Тежина: 10kg

Метално биро со полици кафеаво

3,990.00 ден
Шифра: MK20-02-17 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: кафеава Тежина: 16.5kg

Метално биро со полици сонома

3,489.00 ден
Шифра: MK20-02-02 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: сонома Тежина: 16.5kg

Метално биро со полици црно

3,499.00 ден
Шифра: BF49 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: црна Тежина: 16.5kg

Биро со дрвени ногарки

1,399.00 ден
Шифра: BF46 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензија: 66х105х72cm Димензии на пакување: 64.5х109.7х8cm Боја: сонома Тежина: 9.5kg

Биро Oxford – темен даб

3,699.00 ден
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: темен даб Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm

Биро Oxford – бела боја

3,699.00 ден
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: бела Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm

Биро Oxford

3,699.00 ден
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: бела и сонома Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm