Се прикажуваат сите 17 резултати

Чевларник МОНАКО Антрацит

Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 3,999.00 ден.
Димензии: 110×73.6x24cm Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm Боја: Антрацит Капацитет: 18 пара чевли Шифра: МК-11-02-08

Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит

Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 3,999.00 ден.
Димензии: 110×73.6x24cm Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm Боја: Атлантик/Антрацит Капацитет: 18 пара чевли Шифра: МК-18-03-82

Чевларник МОНАКО

Original price was: 6,990.00 ден.Current price is: 3,499.00 ден.
Димензии: 110×73.6x24cm Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm Боја: Бела Капацитет: 18 пара чевли Шифра: MK18-03-01

Чевларник Денвер

Original price was: 4,299.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Боја: Бела

Сет од закачалка и чевларник

Original price was: 3,999.00 ден.Current price is: 2,999.00 ден.
Промотивно производите ги добивате склопени. Боја: Бела Производот е изработен од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и оков Димензии: Закачалка: ширина:100cm,

Монтажен чевларник на 4 нивоа

Original price was: 699.00 ден.Current price is: 499.00 ден.
Одличен производ со кој ќе го решите нередот со обувки во Вашиот дом, а притоа чевлите ќе Ви бидат организирани

Чевларник-008

Original price was: 3,999.00 ден.Current price is: 2,899.00 ден.
Организирајте се со нашата полица за чевли на три нивоа! Со својот елегантен бел дизајн, оваа полица ќе ја надополни

Чевларник-005

Original price was: 3,699.00 ден.Current price is: 2,699.00 ден.
Организирајте се со нашата полица за чевли на три нивоа! Со својот елегантен бел дизајн, оваа полица ќе ја надополни

Шкафче Sal бело/сонома

Original price was: 3,999.00 ден.Current price is: 3,849.00 ден.
Изработено со минималистички дизајн од висококвалитетна оплеменета иверица 16мм и 25мм. Боја: бело/сонома Шифра: S02 Едноставно и брзо склопување од

Шкафче Sal сонома/бела

Original price was: 3,999.00 ден.Current price is: 3,849.00 ден.
Изработено со минималистички дизајн од висококвалитетна оплеменета иверица 16мм и 25мм. Боја: сонома/бела Шифра: S02 Едноставно и брзо склопување од

Шкафче Sal сонома

Original price was: 3,999.00 ден.Current price is: 3,849.00 ден.
Изработено со минималистички дизајн од висококвалитетна оплеменета иверица 16мм и 25мм. Боја: сонома Шифра: S02 Едноставно и брзо склопување од

Шкафче Sal белo

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,849.00 ден.
Изработено со минималистички дизајн од висококвалитетна оплеменета иверица 16мм и 25мм. Боја: бело Шифра: S02 Едноставно и брзо склопување од

Претсобје Felis сонома

Original price was: 5,299.00 ден.Current price is: 4,799.00 ден.
Минимален и едноставен дизајн кој совршено би ви прилегал во Вашиот дом Изработена од оплеменета иверка со дебелина 25мм, и

Претсобје Felis

Original price was: 5,299.00 ден.Current price is: 4,799.00 ден.
Минимален и едноставен дизајн кој совршено би ви прилегал во Вашиот дом Изработена од оплеменета иверка со дебелина 25мм, и

Чевларник темен даб

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: темен даб Шифра: C03 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Чевларник сонома

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: сонома Шифра: C02 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Чевларник во бела боја

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: бела Шифра: C01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за