Прикажувам 1–40 од 42 резултати

Аголна полица КАРТУМ МАКС

2,989.00 ден
Димензии: 33.5×33.5×159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции

Огледало со полици за во бања Цезар сонома

1,399.00 ден
Промотивно производите ги добивате склопени. Боја: Сонома Производот е изработен од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и оков Димензии: Ширина: 60cm

Огледало со полици за во бања Цезар

1,299.00 ден
Промотивно производите ги добивате склопени. Боја: Бела Производот е изработен од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и оков Димензии: Ширина: 60cm

Декоративна ѕидна полица Дара

1,099.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Комбинација од бела со сонома боја Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и оков

Декоративни полици Деа

1,099.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Бела Димензии: 40x30x15cm 40x25x15cm 30x20x15cm 30x15x15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и оков

Декоративни полици Ивет – сонома

699.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Сонома Димензии: 30 x 20 x 12cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm и

Декоративни полици Либро – сонома

1,249.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Сонома Димензии: 25x 25 x12cm 25x15x12cm 40x20x12cm 40xx20x12cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка 16mm

Сет 3 полици за ѕид Сани – сонома

999.00 ден
Полиците се изработени од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со ПВЦ трака. Производот го добивате склопен Боја: Сонома Димензии

Декоративна ѕидна полица Барбара

699.00 ден
Декоративна ѕидна полица Барбара ви нуди совршен баланс помеѓу естетика и функционалност за вашиот дом. Повеќенаменски држач на кој можете

Декоративна ѕидна полица Аурора

899.00 ден
Декоративна ѕидна полица Аурора ви додава визуелен и софистициран допир во вашиот дом со својата тркалезна форма. Повеќенаменски држач на

Сет од 4 полици за на ѕид Моли – бела боја

899.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Бела Димензии: Должина: 30x20x27cm Висина: 22x20cm Ширина: 15x15x15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и

Креативен организер сталажа 1+1

349.00 ден
Креативна сталажи за секој простор во вашиот дом. Одличен за организација на козметика, наќит, играчки и слично. Лесен за монтирање.

Сет од 3 декоративни полици за ѕид Кира

799.00 ден
Полиците се изработени од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1007 Димензии

Декоративна полица Лара

999.00 ден
Производот промотивно го добивате склопен. Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Длабочина: 20cm Висина:

Полица Рива

1,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 22cm Висина: 20cm Должина: 100cm Монтажа:

Полица за книги МОНТЕСОРИ

1,989.00 ден
Димензија: 79.5x74x10cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Шифра: MK15-43-01

Полица со метална конструкција ЛОГАН Антрацит

1,989.00 ден
Шифра: MK15-05-08 Димензии: 66x34x85cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална

Библиотека Малага

2,099.00 ден
Димензии на производот: > Ширина: 60 cm > Длабочина: 24 cm > Висина: 180 cm Монтажа: принцип „скопи сам“ –

Библиотека Авила

2,799.00 ден
Димензии на производот: > Ширина: 60 cm > Длабочина: 24 cm > Висина: 180 cm Монтажа: принцип „скопи сам“ –

Плакар Меркур

1,999.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Димензии: Длабочина: 24cm Висина: 80cm Ширина: 49.5cm Плакарот е изработен од висококвалитетна оплеменета иверка 16мм,

Плакар Поли

1,799.00 ден
Димензии: Длабочина: 24cm Висина: 106cm Ширина: 34cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Плакар Логан

1,099.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака Димензии: Длабочина:

Плакар Охио

899.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака Димензии: Длабочина:

Плакар Мак-11

2,799.00 ден
Димензии: Длабочина: 24cm Висина: 106cm Ширина: 74cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Сет 4 полици за ѕид Моли – сонома

999.00 ден
Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков 16мм Промотивно производот го добивате склопен. Боја: Сонома Димензии: Должина: 30x20x27cm Висина: 22x20cm

Сет 3 полици за ѕид Сани

899.00 ден
Полиците се изработени од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со ПВЦ трака. Производот го добивате склопен Шифра: 1005 Димензии

Сет 2 полици за ѕид Мелтон

699.00 ден
Димензии: Должина: 60cm Висина: 15cm Ширина: 12cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Полица со метална конструкција

2,489.00 ден
Шифра MK15-05-02 Декоративна полица со метална конструкција MK02 Полицата е изработена од 1-ва класа иверица според стандардите на ЕУ и

Повеќенаменска полица

2,999.00 ден
Димензија: 88.2×88.2x20cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Повеќенаменска полица во бела-сонома боја

2,499.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Длабочина::21 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Повеќенаменска полица во антрацит-сонома боја

2,499.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Длабочина::21 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Повеќенаменска полица во бела боја

2,499.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Длабочина::21 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Библиотека бела

2,999.00 ден
Шифра: MK15-02-01 Материјал: иверица 18mm Димензија: 169х56х20cm Димензии на пакување: 23.8х176х9cm Боја: бела Тежина: 16.5kg

Библиотека сонома

2,799.00 ден
Шифра: BF130 Материјал: иверица 18mm Димензија: 169х56х20cm Димензии на пакување: 23.8х176х9cm Боја: сонома Тежина: 16.5kg

Метална полица црна

3,499.00 ден
Шифра: BF44 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 66х34х160cm Длабочина на полица: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Димензии на пакување:

Метална полица сонома

3,789.00 ден
Шифра: BF42 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 66х34х160cm Длабочина на полица: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Димензии на пакување:

Винарија сонома

1,299.00 ден
Винарија изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака од 1мм Боја: сонома Шифра: V01 Едноставно и

Винарија бела

1,299.00 ден
Винарија изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака од 1мм Боја: бела Шифра: V01 Едноставно и

Винарија кафена

1,299.00 ден
Винарија изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака од 1мм Боја: кафена Шифра: V01 Едноставно и

Полица за книги кафена

1,199.00 ден
Полица за книги изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена Шифра: POL 01 Едноставно и брзо склопување од