Прикажувам 1–40 од 49 резултати

Aleksa Pink столица за биро

2,999.00 ден
Столче за биро со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста конструкција. Mеханизам со рачка за подесување на висината

Гејминг столица

5,499.00 ден
Гејмерски стол со едноставен и анатомски дизајн. Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон. Две перничиња подесиви по висина и

Канцелариски стол Aleksa

2,999.00 ден
Канцелариски стол  со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста конструкција. Mеханизам со рачка за подесување на висината горе-доле.

Гејмерски стол RFG MAX GAME бел син

11,999.00 ден
Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам со два контролни лоста, со 5 позиции, лулање и регулирање по височина, което ви

Гејмерски стол RFG MAX GAME црн жолт

11,999.00 ден
Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам со два контролни лоста, со 5 позиции, лулање и регулирање по височина, което ви

Канцелариски стол RFG LIDER HB црн

26,999.00 ден
Ергономски стол со импресивен дизајн и луксузен изглед. Лидер ќе ве воодушеви со својата извонредна форма и нежното чувство на

Канцелариски стол RFG BOGART црн

18,499.00 ден
Директорски RFG стол е сo ергономско седало. Наслонот е тапициран со висококвалитетна екокожа. Фиксирани подлактици со интегрирани меки падови и

Канцелариски стол RFG ITACA црн

18,499.00 ден
Директорски RFG стол е сo ергономско седало. Наслонот е тапициран со висококвалитетна екокожа. Фиксирани подлактици со интегрирани меки падови и

Канцелариски стол RFG TECH LINE црн ергономски

27,999.00 ден
Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе. Бидете во тек со серија

Канцелариски стол RFG HERO црн ергономски

29,999.00 ден
Ергонмиски стол Hero е со 3D подлактици, кои овозможуваат регулација нагоре и надоле, напред назад и вртење лево и десно.

Канцелариски стол RFG TECH GAME црн ергономски

33,999.00 ден
Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе. Бидете во тек со серија

Канцелариски стол RFG TECH PRO црн ергономски

33,999.00 ден
Ергономски стол за работа, кој овозможува седење за поголем период Овозможува удобно седење за 8 часа работа и повеќе Биди

Канцелариски стол RFG BRIXEN HB црн

14,499.00 ден
Изработен од квалитетни материјали, овој стол се одликува со елегантен дизајн. Тој е создаден, за да го прави удобно седењето.

Канцелариски стол RFG BRIXEN W црн

12,499.00 ден
Изработен од квалитетни материјали, овој стол се одликува со елегантен дизајн. Тој е создаден, за да го прави удобно седењето.

Канцелариски стол RFG LUCCA HB црн

8,999.00 ден
Ергономски стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора за глава и седлото се тапицирани со материјал тип ”меш”кој овозможува

Канцелариски стол RFG LUCCA HB црвен

8,999.00 ден
Ергономски стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора за глава и седлото се тапицирани со материјал тип ”меш”кој овозможува

Канцелариски стол RFG LUCCA HB син

8,999.00 ден
Ергономичен стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора за глава и седлото се тапицирани со материјал тип ”меш”кој овозможува

Канцелариски стол RFG SNOW HB зелен

16,899.00 ден
Ергономски стол Snow HB е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен

Канцелариски стол RFG SNOW HB син

16,899.00 ден
Ергономски стол Snow HB е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен

Канцелариски стол RFG SNOW HB црвен

14,999.00 ден
Ергономски стол Snow HB е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен

Канцелариски стол RFG SMART W портокалов

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG SMART W зелен

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG SMART W црвен

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG FEDO HB син

10,499.00 ден
Одлично решение за комфорт и стил со канцеларискиот стол FEDO GREY HB, како за модерните, така и за класичните канцеларии.

Канцелариски стол RFG FEDO HB сив

10,499.00 ден
Одлично решение за комфорт и стил со канцеларискиот стол FEDO GREY HB, како за модерните, така и за класичните канцеларии.

Канцелариски стол RFG SMART W црн

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG SMART W сив

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG SMART W син

7,499.00 ден
Работниот стол Smart е со Tilt механизам. Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно. Наслонот е

Канцелариски стол RFG LUXE црн

17,999.00 ден
Ергономски стол Luxe е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.

Канцелариски стол MISTIK зелен

9,999.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол MISTIK црн

9,999.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE црн

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE тиркиз

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE син

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE црвен

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE сив

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE зелен

10,499.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол AIDA крем

11,999.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE црн со бело

10,999.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со

Канцелариски стол FORCE бел/сив

10,999.00 ден
Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и едноставно движење. Механизам со