Се прикажуваат сите 8 резултати

Мултифункционален плакар ПРАКТИК

3,499.00 ден
MK12-01-01 Димензии: 109x45x30cm Длабочина на корпи: 10cm Висина на ногарки: 7.5cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не

Кујнски рафт ИНДУСТРИАЛ

4,699.00 ден
MK28-05-02 Димензии: 160x101x36cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Кујнска полица

899.00 ден
MK13-01-02 Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Кујнска полица

4,490.00 ден
Шифра: MK12-02-01 Материјал: иверица 18mm Копри и шини од PP пластика Димензија: 78.5х77х30cm Длабочина на корпа: 10cm Димензии на пакување:

Кујнска полица Елио

799.00 ден
Полицата е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1006 Димензии

Кујнска полица Елара

999.00 ден
Полицата е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1008 Димензии

Повеќенаменско шкафче сонома

2,149.00 ден
Минималистички дизајн со висококвалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути

Повеќенаменско шкафче

2,149.00 ден
Минималистички дизајн со висококвалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути