Прикажувам 1–40 од 50 резултати

ТВ Комода Бастиа

3,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 40cm Висина: 41.8cm Должина: 140cm Монтажа:

ТВ Комода Андина

3,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 30cm Висина: 42cm Должина: 150cm Монтажа:

ТВ Комода Алба

3,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 40cm Висина: 52cm Должина: 120cm Монтажа:

ТВ Комода Нора

3,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 32cm Висина: 45cm Должина: 150cm Монтажа:

ТВ Комода Опо

2,999.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 30cm Висина: 45cm Должина: 130cm Димензии

ТВ Комода Тана

3,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 35cm Висина: 42cm Должина: 150cm Монтажа:

ТВ комодa Roma

4,799.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 25мм Боја: белa/сонома Шифра: К01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Комода Бреда

3,499.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 60cm Ширина: 35cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Достапна во две варијанти: антрацит/сонома и

ТВ Комода Тудела

3,699.00 ден
Димензии: Должина: 160cm Висина: 40cm Ширина: 36.8cm Декор:40x10x10 Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ –

ТВ Комода Силес

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ Комода Силеда

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 100cm Висина: 35cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ Комода Сиера

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 40cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Ревела

1,999.00 ден
Димензии: Должина: 150cm Висина: 30cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Нерин

2,499.00 ден
Должина: 120cm Висина: 45cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел

ТВ Комода Мунера

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Лангона

1,999.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 45cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Естела Pine

3,299.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 55cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Естела Mona

3,299.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 55cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Висо

1,999.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Вилада

3,799.00 ден
Димензии: Должина: 160cm Висина: 60cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Вега

1,999.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Бетета

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 150cm Висина: 40cm Ширина: 36.8cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Андора

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Алдеа

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 42cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Ravenna

3,999.00 ден
Димензии: 30x46x140cm Комодата е изработена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN,

ТВ комода Calabria

5,499.00 ден
Боja – бела/сонома Димензии: Висина: 48см Ширина: 170см Длабочина: 35см Шифра на производот: К-12 Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица

ТВ комода Calabria

5,499.00 ден
Боja – антрацит/сонома Димензии: Висина: 48см Ширина: 170см Длабочина: 35см Шифра на производот: К-12 Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица

ТВ комодa Флоренце

5,149.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела / антрацит Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

ТВ комодa Roma+ Клуб маса Ares

8,299.00 ден
Шифра: KM03 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Verona+ Клуб маса Vega

8,049.00 ден
Шифра: KM01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Capri+ Клуб Маса Estela

8,049.00 ден
Шифра: KM01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Florence+ Клуб маса Ferrara

8,649.00 ден
Шифра: KM07 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Висина:

ТВ комодa Milano + Клуб маса Carina

8,299.00 ден
Шифра: KM04 ТВ комодa Milano ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 25мм Боја: Антрацит, Сонома Шифра: К01 Едноставно

Тв комода метална

3,490.00 ден
Шифра: MK11-01-02 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 120х61х35cm Димензии на пакување: 37х126х10cm Боја: сонома Тежина: 15,5kg

Комода Astra сонома/бела

5,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од висококвалитетно оплеменета иверица 16мм. Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Комода Astra бела/сонома

5,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од висококвалитетно оплеменета иверица 16мм. Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

ТВ комодa Ното

4,899.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 16мм кантирани со АБС трака со дебелина од 1мм Боја:

ТВ комодa Модена

4,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: темен даб, бела Димензии на комода Минимална должина: 142cm

ТВ комодa Монца

4,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела, сонома Димензии на комода Минимална должина: 142cm Максимална

ТВ комодa Анкона

4,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела Димензии на комода Минимална должина: 142cm Максимална должина: