Се прикажуваат сите 29 резултати

ТРИЦИКЛ НИКИ КИКАБУ

6,629.00 ден
• Мултифункционален трицикл со желенза конструкција 3 во 1 што се трансформира во велосипед на три тркала. • Прилагодлива висина

ТРИЦИКЛ 306

1,199.00 ден
• Tрициклот е дизајниран да ги подобри почетните вештини на детето поврзани со управувањето и координацијата на движењата на рацете

ТРИЦИКЛ ЛК4

3,389.00 ден
• Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25 кг. • прилагодлива висина на рачката за управување. • Големо дупло

ТРИЦИКЛ 2013

1,699.00 ден
• Трициклот му овозможува на детето физичка активност и мускулно зајакнување. • Трицикал идеален за вашите најмили кој има LED

ТРИЦИКЛ ЏИОВИ КИКАБУ

6,949.00 ден
• Мултифункционален трицикл со железна конструкција 3 во 1 што се трансформира во велосипед на три тркала. • Трицикл со

ТРИЦИКЛ ЛК5 6199H

6,489.00 ден
• Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25кг. • Седиште кое се врти на двете страни- кон мајката и

ТРИЦИКЛ ЛК1

5,589.00 ден
• Достапен во тиркизна, беж, црвена и плава боја. • Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25кг. • Седиште

ТРИЦИКЛ ЛК РОКЕТ

5,989.00 ден
• Достапен во плава, зелена и виолетова боја. • Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25 кг. • Седиште

ТРИЦИКЛ 903

1,499.00 ден
• Tрициклот е дизајниран да ги подобри почетните вештини на детето поврзани со управувањето и координацијата на движењата на рацете

ТРИЦИКЛ КРУЗЕР

1,349.00 ден
Трициклот му овозможува на детето физичка активност и мускулно зајакнување. Трицикал e идеален за вашите најмили кој има LED светлo.

Balance bike – Баланс велосипед

999.00 ден
Првиот велосипед на детето кој ќе му помогне да го развие потребното балансирање на две тркала за понатамошно возење на

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16” BLUE 9.0 BOX

8,499.00 ден
Шифра: 802751 Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16” GREEN 9.0 BOX

8,499.00 ден
Шифра: 802750 Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16” ORANGE 9.0 BOX

8,499.00 ден
Шифра: 802749 Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12” BLUE 9.0 BOX

7,799.00 ден
Шифра: 802748 Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12” GREEN 9.0 BOX

7,799.00 ден
Шифра: 802747 Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 16” RED 9.0 BOX

8,499.00 ден
Шифра: 802741 Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12” RED 9.0 BOX

7,799.00 ден
Шифра: 802740 Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со потпирач ретровизор Пластичен украсен штитник за

Детски велосипед MAX PINK PRINCESS 18’ 7,0

5,990.00 ден
Шифра: 25933 Големина на тркала 18 Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Заден и преден браник

Детски велосипед MAX RACER 9.0 18”

5,990.00 ден
Шифра: 802777 Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник

Детски велосипед MAX PINK PRINCESS 9.0 18”

5,990.00 ден
Шифра: 802776 Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник

Детски велосипед MAX HERO 9.0 16”

4,999.00 ден
Шифра: 802775 Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Алуминиумско шише за вода Пластичен украсен штитник за ланецот

Детски велосипед MAX UNICORNE 9.0 16”

5,299.00 ден
Шифра: 802774 Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник

Детски велосипед MAX PINKY 9.0 16”

5,159.00 ден
Шифра: 802771 Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник

Детски велосипед MAX FOX 9.0 16”

4,899.00 ден
Шифра: 802768 Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Предна корпа Преден и

Детски велосипед MAX GTR 9.0 12”

4,699.00 ден
Шифра: 802772 Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Алуминиумско шише за вода Пластичен украсен штитник за ланецот

Детски велосипед MAX PINKY 9.0 12”

4,599.00 ден
Шифра: 802770 Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Висечки реси на рачките Украсно звонче Пластичен украсен штитник

Детски велосипед MAX FOX 9.0 12”

4,299.00 ден
Шифра: 802767 Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Предна корпа Преден и

Детски велосипед

4,890.00 ден
Шифра: 7888102 – портокалов 7888103 – виолетов • Мускулно зајакнување, физичка активност, хоби и забава на едно место со овој