Прикажувам 1–40 од 73 резултати

Базен Bestway со метална конструкција 221x150x43cm

4,999.00 ден
Лесна и едноставна монтажа. Метална конструкција. Дното и страните на овој базен се изработени од три слоја: внатрешен надворешен слој

Базен Bestway 152x38cm

1,999.00 ден
Лесна и едноставна монтажа. Дното и страните на овој базен се изработени од три слоја: внатрешен надворешен слој од ПВЦ,

Активен кислород 1кг

759.00 ден
Средство во гранули за дезинфекција на водата во базените. Дезинфекцијата со помош на активен кислород има голем број на предности

Алгицид 10л

1,549.00 ден
Извонредно средство кое успешно ги уништува алгите, габите и поедини групи на дерматофи во базените Особини и делување: Течен производ

Течен флокулант 1л

199.00 ден
Средство во течна состојба за бистрење на водата во базените. Флокулант, односно средство за бистрење кое ги врзува малите честички

Mултифункционалнa таблетa 200гр

199.00 ден
Комбинирани таблети(хлор, алгицид, флокулант, коагулант и pH стабилизатор) 200 gr таблети со 90% активен хлор. Средство за третман на водата

Мултифункционални таблети 4+1 гратис

759.00 ден
Комбинирани таблети(хлор, алгицид, флокулант, коагулант и pH стабилизатор) 200 gr таблети со 90% активен хлор. Средство за третман на водата

Алгицид

199.00 ден
Извонредно средство кое успешно ги уништува алгите, габите и поедини групи на дерматофи во базените Особини и делување: Течен производ

рН минус 10л

1,099.00 ден
Средство во течна состојба за намалување на рН вредноста на водата во базените. Нивото на рН вредноста на водата е

рН минус 1л

149.00 ден
Средство во течна состојба за намалување на рН вредноста на водата во базените. Нивото на рН вредноста на водата е

pH минус во гранули 1кг

199.00 ден
Средство во гранули за намалување на рН вредноста на водата во базените. рН вредноста на водата треба да се одржува

Стабилизатор на хлор 700гр

449.00 ден
Средство во гранули за стабилизирање на хлор во водата на базените. Во базените изложени на директна сончева светлина, слободниот хлор

Хлор во гранули (брзи) 800гр

449.00 ден
Стабилизиран хлор во таблети од 20 g со брзо растопување за хлорирање на водата во базените. Намена: Пакување со таблети

Хлор во гранули (спори) 800гр

599.00 ден
Стабилизиран хлор во гранули со споро растопување за хлорирање на водата во базените. Намена: Бавно растворливи гранули за дезинфекција на

Хлор во таблети (брзи) 2кг

1,099.00 ден
Стабилизиран хлор во таблети од 20 g со брзо растопување за хлорирање на водата во базените. Намена: Пакување со таблети

Хлор во таблети (брзи) 1кг

549.00 ден
Стабилизиран хлор во таблети од 20 g со брзо растопување за хлорирање на водата во базените. Намена: Пакување со таблети

Сет од 5 пакетчиња комбинирани мултифункционални таблети

759.00 ден
Мултифункционална таблетиза третман на водата во базените, со повеќе наменско дејство: – дезинфекција >80% со активен хлор – флокулација на

Базен со 3 прстени 159cmX159Х50cm

2,499.00 ден
• Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. • Изработен

Базен со 3 прстени 163cmX107Х46cm

1,849.00 ден
• Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. • Изработен

Базен со 3 прстени 114cmX25cm

549.00 ден
Шифра: 3059416 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава.

Базен (122cmX25cm) со гума и топка

649.00 ден
3059460 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. •

Базен 147cmX33cm

899.00 ден
3057422 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. •

Базен 166cmX100cm

1,199.00 ден
3057403 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. •

Тобоган Дино 201cmX170cmХ84cm

3,749.00 ден
Шифра 3057165 • Изненадете ги вашите најмили со овој тобоган и 3 пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките

Тобоган 218cmX188cm

4,199.00 ден
Шифра 3057162 • Изненадете ги вашите најмили со овој тобоган и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни

Гума дубак со покрив 102X86cm

1,399.00 ден
Шифра 3057123 • Дизајниран е со намена да го заштити вашето дете од сончевите зраци, мазни дупки на нозете за

Базен 86cmX86cm

699.00 ден
3057100 розев 30571000 зелен • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките

Базен 396cmX84cm

8,199.00 ден
Шифра 3028143 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.

Прекривка за базен 366cmX25cm

1,199.00 ден
Шифра: 3028031 • Заштитете го вашиот базен од прашина и инсекти со оваа прекривка. • Наменет за базени со рамки.

Базен 366cmX99cm

19,899.00 ден
Шифра:  3026716 Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен

Црево за подочистачка

2,299.00 ден6,799.00 ден
Црево за подочистачка

Телескопски рачки за подочистачка

1,599.00 ден3,959.00 ден
Телескопски рачки за подочистачка

Средство против алги и габи

199.00 ден
Еколошко средство кое успешно ги уништува алгите, габите и поедини групи на дерматофити.

Средство за регулирање на pH вредноста во базен

199.00 ден
Флу pH минус е идеално средство за регулирање на pH вредноста во бараните граници на водата во Вашиот базен.

Сет од 3 пакетчиња комбинирани мултифункционални таблети

499.00 ден
Мултифункционална таблетиза третман на водата во базените, со повеќе наменско дејство: – дезинфекција >80% со активен хлор – флокулација на

Пловечки термометар (фигури)

449.00 ден
Термометар за базен, украсен со разни животински фигури. Изработен е од пластика, отпорен на хемикалии кои се користат за дезинфекција

Мини тестер за контрола на квалитетот на вода во базен

549.00 ден
Мини тестер за контрола на квалитетот на водата во вашиот базен (Бром, Хлор и рН) Секојдневно е потребно да ги

Овална глава за подочистачка

1,599.00 ден
Четка наменета за чистење на сите типови на базени. Четката е изработена од висококвалитетна пластика, со зелена боја. На главата