Прикажувам 1–40 од 42 резултати

MUHLER MH-7333W

Original price was: 3,099.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER MH-7233T

Original price was: 3,099.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER MH-7033T

Original price was: 3,099.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

Флексибилно црево за проточни чешми FXS22

Original price was: 1,199.00 ден.Current price is: 699.00 ден.
Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик + силикон Силиконска внатрешна обвивка Дијаметар 22 мм Должина 465 mm Погоден за модели: MUHLER

Флексибилно црево за проточни чешми FXS18

Original price was: 1,099.00 ден.Current price is: 599.00 ден.
Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик + силикон Силиконска внатрешна обвивка Дијаметар 18 мм Должина 465 mm Погоден за модели: FWH-3010T,

Diplomat QF-99S

Original price was: 5,599.00 ден.Current price is: 5,099.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

TERMOMAX TX57FS

Original price was: 3,499.00 ден.Current price is: 2,749.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

TERMOMAX TX55FS

Original price was: 3,499.00 ден.Current price is: 2,749.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

TERMOMAX TX53WD

Original price was: 3,399.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

TERMOMAX TX52TD

Original price was: 3,399.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

TERMOMAX TX50T

Original price was: 3,199.00 ден.Current price is: 2,549.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

Проточен бојлер за бања KONGA EM 031

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,899.00 ден.
• Моќност 6 ΚW • Прв грејач 2.5 KW, втор грејач 3.5KW • Максимална температура 55C • Проток на топла

Cascada DO-8-3C

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
• Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален лед дисплеј со температура на загреаната вода

Cascada DO-14-3C

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
• Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален ЛЕД дисплеј со температура на загреаната вода

Cascada DO-D20

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,899.00 ден.
• Проточна чешма изработена од инокс • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален ЛЕД

Cascada DO-9-3

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,999.00 ден.
• Проточна чешма изработена од инокс • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален ЛЕД

DIPLOMAT QF77S

Original price was: 5,899.00 ден.Current price is: 4,899.00 ден.
• Проточна чешма изработена од инокс • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален ЛЕД

MUHLER FWH 3011T

Original price was: 3,399.00 ден.Current price is: 2,399.00 ден.
• Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C •

TERMOMAX TX32T (MUHLER)

Original price was: 3,399.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
• Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C •

TERMOMAX TX30W (MUHLER)

Original price was: 3,399.00 ден.Current price is: 2,599.00 ден.
• Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна • Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C •

MUHLER MH-7433TDF

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER MH-7533WDF

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER MH-7733TDF

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER MH-7933WDF

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,799.00 ден.
Електрична славина за топла и ладна вода Непосредна употреба Практично решение за секој дом Брзо загревање и заштеда на енергија

MUHLER FWH-R3050W

Original price was: 3,499.00 ден.Current price is: 2,699.00 ден.
• Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C • Дигитален ЛЕД дисплеј со температура на загреаната вода

Проточна чешма MUHLER FWH-3099T

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,599.00 ден.
• Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °С • Дигитален ЛЕД дисплеј со температура на загреаната вода

Електрична батерија нискомонтажнa со долг врат 9961

1,399.00 ден
Нискомонтажна со долг врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5

Електрична батерија високомонтажна со краток врат 9964

1,599.00 ден
Високомонтажна со краток врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5

Елекрична батерија високомонтажна со краток врат 9963

1,599.00 ден
Високомонтажна со долг врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5

Електрична батерија нискомонтажнa со долг врат 9962

1,499.00 ден
Нискомонтажна со долг врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5

Tons 8678 Електрична батерија нискомонтажна со долг врат

2,299.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8677 Електична батерија нискомонтажна со долг врат

1,899.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8676 Електрична батерија нискомонтажна со краток врат

1,949.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/ мин.

Tons 8675 Електрична батерија високомонтажна со краток врат

1,949.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/ мин.

Tons 8674 Електрична батерија високомонтажна со краток врат

1,899.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8679 Eлектрична батерија високомонтажна со долг врат

2,299.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8673 Електрична батерија високомонтажна со краток врат

1,899.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8671 Електрична батерија високомонтажна со долг врат

1,819.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8672 Електрична батерија нискомонтажна со долг врат

1,819.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура

Tons 8680 Електрична батерија нискомонтажна со туш

1,549.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура