Showing 1–40 of 74 results

Tons Garden 9542 Сет клупи и маса на расклопување

7,399.00 ден
Димензии: Маса: 200 x 80 x 76 cm Клупа: 200 x 25 x 45 cm

Tons Garden 9543 Сет клупи и маса на расклопување

9,499.00 ден
Димензии: Маса: 200 x 80 x 76 cm Клупа: 200 x 25 x 45 cm

Сет маса со столици Madura бел

3,499.00 ден
Шифра: 162796 Димензии на маса: 60 x 45 x 45 cm Димензии на стол: 44 х 48 х 80 cm

Сет маса со столици Madura црн

3,499.00 ден
Шифра: 180508 Димензии на маса: 60 x 45 x 45 cm Димензии на стол: 44 х 48 х 80 cm

Сет маса со столици Akita бел

4,999.00 ден
Шифра: 176616 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 59 x 47 x 40

Сет маса со столици Tree бел

5,499.00 ден
Шифра: 176617 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 53 x 53 x 40

Столче хамок 9074

1,799.00 ден
Димензии: Ширина: 100 см Должина: 130 см

Нишалка 9071

1,099.00 ден
Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см

Нишалка 9072

1,099.00 ден
Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см Боја: плаво/ зелена

Нишалка Tons Garden

5,399.00 ден
Нишалка тросед со тежина од 14 kg Носивост: 180 кг Должина: 170 см Ширина: 110 см Висина: 153 см Шифра

Ултрасоничен соларен уред против штетници

1,099.00 ден
Идеална заштита од несакани посети на глувци, кртови, верверички, диви животни. Овој уред користи ултасонични бранови и соларна енергија. Целосно

Преносна скара на ќумур

699.00 ден
Преносна скара на ќумур која е практична за носење и одржување, не зафаќа простор. Лесно се чисти, изработена од метал

Хамок нишалка

799.00 ден
Хамок нишалката е изработена со врвен материјал и има издржливост до 200кг. Нуди чувство на мекост и супериорна издржливост, како

Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 10113

5,499.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 (10113) Димензии: 2.5 x 2.5 x 2.55 m Чадор систем Боја:Крем

Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 10112

1,499.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 (10112) Димензии: 2.4 x 2.4 x 2.45 m Боја: Зелена

Tons Garden Стол ратан 9558

1,199.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја: Црна

Tons Garden Дрвен стол на расклопување 9092

1,999.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Дрвен стол на расклопување (9092) Димензии на производот: 40 x 51.5 x 82 cm Боја: Багремово

Tons Garden Стол на расклопување 7744

1,599.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Стол на расклопување (7744) Димензии на производот: 183 x 59 x 95 cm Боја: Сина

Tons Garden Стол на расклопување 7739

1,499.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Стол на расклопување (7739) Димензии на производот: 87 x 61 x 52 cm Боја: Сина

Стол со три ногарки во боја по избор

299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии на производот: 32 x 32 x 42 cм

Tons Garden Стол 7372

999.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја:Сива

Tons Garden Маса 150 x 90 7228

4,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии на производот: 150 x 90 x 71cm Материјал: Метал и стакло Боја: Црна

Стол ратан TONS GARDEN 7217

999.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја: Сива

Маса округла со стакло TONS GARDEN 7216

2,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 90 х 70 см

Тенда TONS GARDEN 6285

1,649.00 ден
Карактеристики на производот: Боја: Бела Шифра 6285 Големина: 3 х 3 м Висина 2,5 м Материјал: Полиетилен

Стол Garden

1,199.00 ден
Шифра: 9545 – црн 10095 – кафеав Димензии: 55 x 59 x 73 cm Материјал: Пластика

Црна масичка Garden

1,999.00 ден
Шифра:9544 Димензии: 60×70 cm Материјал: Пластика

Тенда со метал

3,999.00 ден
Шифра: 9526 – бела 9527 – црвена Димензии 3x3m Материјал: полиестер

Странична тенда

4,799.00 ден
Шифра: 10075 – бела 10076 – темно сива Димензии 160x300cm

Маса со 2 столчиња 9551

4,999.00 ден
Шифра:9551 маса:60x71cm стол:42x46x82 cm

Маса со 2 столчиња

4,599.00 ден
Шифра: 9550 маса:60x71cm стол:42x46x82 cm

Нишалка со чадор Garden

12,999.00 ден
Шифра: 10098 Димензии:190 x 105 x 205 cm

Чадор за сонце Garden 2.7 м

2,699.00 ден
Шифра: 9521 Беж 9522 Кафеава 9523 Сива Диаметар: 2.7 m

Чадор за сонце Garden

7,999.00 ден
Шифра 9524 Беж 9525 Сива Диаметар: 3m

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,899.00 ден
Шифра: 9081 Темно сив 9082 Светло сив Големина: 300 см Материјал: Полиестер

Сет маса со 2 столици Garden

7,499.00 ден
Шифра 9350 Димензии: Маса: 70 х71cm 2 столици: 56х 60х 88cm

Клупа на расклопување /бела

2,999.00 ден
Шифра: 9099 Димензии: 180 x 25 x 43 cm Бела боја