Showing 1–20 of 35 results

Show sidebar
-4%
Затвори

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH30 30kW

8,899.00 ден 8,499.00 ден
Шифра: 8258 Напон: 230V~50Hz Moќност: 30kW Издувна моќ:750m3/h Затоплува:310m3 Тежина:6,2kg Гаранција: 1 година Димензии 490x250x355mm
-4%
Затвори

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

13,499.00 ден 12,999.00 ден
Шифра 5895 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)
-19%
Затвори

Maxpuls Правосмукалка MP-AVC002

2,599.00 ден 2,099.00 ден
Шифра 6498 Напон:230V~50Hz Моќност:1000W Капацитет на собирање:18l Проток на вакум:17~18Kpa Должина на кабел: 3m Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички
-11%
Затвори

Maxpuls Правосмукалка MP-AVC004

2,849.00 ден 2,549.00 ден
Шифра 9355 Напон:230V~50Hz Моќност:1200W Капацитет на собирање:30l Проток на вакум:15.5Kpa Должина на кабел: 1.5m Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички
-7%
Затвори

Maxpuls Taјфун на плин MP-GH15

6,899.00 ден 6,399.00 ден
Шифра 8257 Напон: 230V~50Hz Moќност: 15kW Издувна моќ:300m3/h Затоплува:116m3 Тежина:4,6kg Гаранција 1 година Димензии 390x215x290mm
-9%
Затвори

MAXPULS Тајфун BG-E3A

4,599.00 ден 4,199.00 ден
Шифра: 4954 Напон 220-240V Фреквенција 50Hz Моќност 3000W Степен на моќност 25/1500/3000W Гаранција:1 година Димензии 335x335x415mm
-7%
Затвори

Maxpuls Taјфун на плин MP-GH50

10,599.00 ден 9,899.00 ден
Ширфа 8997 Моќност: 50kW Издувна моќ: 650m3/h Капацитет на затоплување: 650m3 Потрошувачка: 3.63kg/h Притисок на цревото за гас: 1.5bar Тип
-22%
Затвори

Dynamic ПТЦ греалка

1,449.00 ден2,249.00 ден
Шифри: 9353 Греалка 2000W 9715 Греалка 3000W Напон 220-240V Фреквенција 50/60Hz Потребна моќ 2000W Подесувања 1000/1500/2000W Гаранција 1 година Димензии: 2000W
-26%
Затвори

Dynamic ПТЦ Греалка 1500W

1,899.00 ден 1,399.00 ден
Шифра: 9718 Моќност: 1500W Напон: 220V – 240V Tермо регулатор Заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 170x137x225mm
-30%
Затвори

Dynamic Вертикална греалка – Kалорифер 2000W

999.00 ден 699.00 ден
Шифра: 2586 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 220x130x270mm
-27%
Затвори

Dynamic Хоризонтален калорифер

1,099.00 ден 799.00 ден
Шифра 6139 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција 1 година Димензии 260x130x270mm
-14%
Затвори

Dynamic Kварцна греалка 2000W

3,699.00 ден 3,199.00 ден
Шифра 7484 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Гаранција: 1 година Димензии 510x220x520mm
-12%
Затвори

Dynamic Кварцна греалка 2000W

3,299.00 ден 2,899.00 ден
Шифра 7485 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W IP24 водоотпорен Монтирање на ѕид Се исклучува при пад Самостојна или
-7%
Затвори

Dynamic Плинска греалка ПИРАМИДА

31,999.00 ден 29,899.00 ден
Шифра 5896 Гориво: LPG гас. Средна потрошувачка: 870g/hr. Гаранција 1 година
-5%
Затвори

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

9,399.00 ден 8,899.00 ден
Шифра 5894 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)
-5%
Затвори

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

9,399.00 ден 8,899.00 ден
Шифра 5893 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)
-10%
Затвори

Dynamic Инфрацрвена греалка 1500W

3,949.00 ден 3,549.00 ден
Шифра 7486 IP24 водоотпорен Самостојна или монтирана на ѕид Напон 220-240V(50Hz) Јачина 1500W Големина на производот 425(W)*425(D)*300(H) Тежина на производот
-10%
Затвори

Dynamic Греалка на плин

4,199.00 ден 3,799.00 ден
Шифра 8255 Тип на гас: LPG Притисок: 2.8kPa Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока) Потрошувачка на гас (g/hr):
-20%
Затвори

Dynamic Кварцна греалка

1,499.00 ден 1,199.00 ден
Шифра 2573 Моќност: 500W/1000W/1600W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; вентилатор; ладно куќиште Гаранција 1 година Димензии 450x265x365mm