Showing 1–20 of 127 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Upplyst Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Код на производот: 304.245.16 Димензии на производот: Ширина: 30 cm Длабочина: 8 cm Висина: 19 cm Должина
Затвори

IKEA ORFJALL Детски стол

3,599.00 ден
Код на производ: 104.417.86 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика, платно > Боја: темно сива/ бела > Тестирано со:
Затвори

IKEA Molte стол

1,799.00 ден
Код на производ: 202.927.76 Карактеристики на производот > Материјал: Полипропиленска пластика и челик обложен со прав > Тестирано со: 110
Затвори

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.
Затвори

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки бел

6,199.00 ден
Код на производ: 903.092.45 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 140 cm
Затвори

IKEA Trofast рамка

3,199.00 ден
Код на производ: 300.914.52 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Ширина:
Затвори

IKEA Trones чевларник

2,199.00 ден
Код на производ: 003.973.07 Карактеристики на производот: > Материјал: полипропиленска пластика > Боја: бела Број во пакет: 2 парчиња. во
Затвори

IKEA Melodi лустер

999.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см
Затвори

IKEA Arstid столна ламба

1,799.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:
Затвори

IKEA Tertial работна ламба

999.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17
Затвори

IKEA Skubb организер за складирање облека

999.00 ден
Код на производ: 902.949.89 Димензии на производот > Ширина: 69 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии
Затвори

IKEA Skubb организер за складирање облека

799.00 ден
Код на производ: 302.903.62 Димензии на производот > Ширина: 44 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии
Затвори

IKEA Vuku гардеробер

1,249.00 ден
Код на производ: 803.319.73 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 74
Затвори

IKEA Koppang фиокар со 3 фиоки

6,099.00 ден
Код на производ: 804.811.18 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица > Боја: црно – кафеава Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA Arstid Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Код на производ: 503.213.86 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: месинг/ бела Димензии на производот >
Затвори

IKEA Micke биро

3,499.00 ден
Код на производот: 202.447.47 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: црно-кафена Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA Loberget Blyskar стол

3,199.00 ден
Код на производ: 793.318.65 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела > Тестирано со: 110 кг Димензии
Затвори

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки

6,199.00 ден
Код на производ:003.092.35 Карактеристики на производот > Материјал:  иверица > Боја:  црна Димензии на производот: > Ширина: 140 см >
Затвори

IKEA ALSEDA Табуретка

2,699.00 ден
Код на производ:200.339.19 Карактеристики на производот: > Материјал: листови од банана, челик > Боја: сиво кафеава Димензии на производот: >
Затвори

IKEA DROMHEM Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 403.315.74
Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот
  > Ширина: 21 см > Длабочина: 9 см > Висина: 27 см > Кабел, Должина: 2,2 м
Димензии на пакување
Број на пакување: 1 > Должина: 27 см > Ширина: 21 см > Висина: 8 см > Бруто Тежина: 0,40 кг