Showing all 11 results

Show sidebar
Затвори

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.
Sold out
Затвори

IKEA Ljusnan Кутија со капак

749.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување
Затвори

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >
Затвори

IKEA Jall Сушара за алишта

799.00 ден
Код на производ: 802.428.92 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 79 см
Затвори

IKEA Jall Корпа за алишта за перење

549.00 ден
Код на производ: 701.189.68 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: бела Димензии на производот > Должина:
Затвори

IKEA Vesken Аголна полица

999.00 ден
Код на производ:704.710.92  Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 33 см >
Затвори

IKEA Vesken Количка

1,249.00 ден
Код на производ: 004.712.22 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 54 см
Затвори

IKEA Vesken Полица за во бања

1,149.00 ден
Код на производ: 403.078.66 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела > Макс. оптоварување / полица: 13 кг
Затвори

IKEA Fullen Шкаф за лавабо

2,199.00 ден
Код на производ: 701.890.22 Карактеристики на производот > Материјал: Иверка > Боја: бела Димензии на производот: > Длабочина: 35 cm
Затвори

IKEA Frack Огледало

699.00 ден
Код на производ: 380.062.00 Карактеристики на производот > Материјал: Нерѓосувачки челик Димензии на производот > Дијаметар: 17 см Димензии на
Затвори

IKEA Trensum Огледало

699.00 ден
Код на производ: 245.244.85 Карактеристики на производот > Материјал: стакло, метал Димензии на производот: > Дијаметар: 17 cm > Висина: