Showing 1–20 of 30 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Upplyst Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Код на производот: 304.245.16 Димензии на производот: Ширина: 30 cm Длабочина: 8 cm Висина: 19 cm Должина
Затвори

IKEA ORFJALL Детски стол

3,599.00 ден
Код на производ: 104.417.86 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика, платно > Боја: темно сива/ бела > Тестирано со:
Затвори

IKEA Molte стол

1,799.00 ден
Код на производ: 202.927.76 Карактеристики на производот > Материјал: Полипропиленска пластика и челик обложен со прав > Тестирано со: 110
Затвори

IKEA Tertial работна ламба

999.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17
Затвори

IKEA Vuku гардеробер

1,249.00 ден
Код на производ: 803.319.73 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 74
Затвори

IKEA Micke биро

3,499.00 ден
Код на производот: 202.447.47 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: црно-кафена Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA Loberget Blyskar стол

3,199.00 ден
Код на производ: 793.318.65 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела > Тестирано со: 110 кг Димензии
Затвори

IKEA Brusali биро

4,699.00 ден
Код на производ: 404.397.63 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm > Длабочина: 52 cm > Висина: 73 cm Димензии на пакувањето: > Должина: 94 cm > Ширина: 53 cm > Висина: 9 cm Број пакети: 1 Бруто тежина на пакувањето: 22.45 kg
Sold out
Затвори

IKEA Ljusnan Кутија со капак

749.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување
Sold out
Затвори

IKEA Kullen Фиокар со 5 фиоки / бел

5,999.00 ден
Код на производ: 203.936.62 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm
Затвори

IKEA Rast Фиокар со 3 фиоки / дрвен

3,199.00 ден
Код на производ: 753.057.09 Карактеристики на производот > Материјал: иглолисно дрво > Боја: дрво / може да се фарба Димензии
Затвори

IKEA Sniglar Маса за повивање

2,549.00 ден
Код на производ: 200.452.05 Карактеристики на производот > Материјал: бука > Боја: бука > Макс. тежина: 11 кг Димензии на
Sold out
Затвори

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,199.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm
Sold out
Затвори

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,199.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm
Затвори

IKEA Mammut Детска табуретка портокалова

699.00 ден
Код на производ: 503.653.61 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: портокалова *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:
Затвори

IKEA 2 х Smila Mane Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 200.108.33 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: жолта Димензии на производот > Ширина: 22 см
Затвори

IKEA Mammut Детска табуретка жолта

699.00 ден
Код на производ: 203.823.24 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: жолта *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:
Затвори

IKEA Mammut Детска масичка сина

2,199.00 ден
Код на производ: 903.651.80 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: сина *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:
Затвори

IKEA Mammut Детска масичка бела

2,199.00 ден
Код на производ: 503.651.77 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:
Затвори

IKEA Mammut Детска масичка црвена

2,199.00 ден
Код на производ: 603.651.67 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: црвена *погоден за надворешна употреба Димензии на производот: