Showing 1–20 of 32 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Molte стол

1,799.00 ден
Код на производ: 202.927.76 Карактеристики на производот > Материјал: Полипропиленска пластика и челик обложен со прав > Тестирано со: 110
Затвори

IKEA Trofast рамка

3,199.00 ден
Код на производ: 300.914.52 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Ширина:
Затвори

IKEA ALSEDA Табуретка

2,699.00 ден
Код на производ:200.339.19 Карактеристики на производот: > Материјал: листови од банана, челик > Боја: сиво кафеава Димензии на производот: >
Затвори

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >
Затвори

IKEA Honefoss Огледало без рамка

1,749.00 ден
Код на производ: 601.820.59 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина по пакување: 10 парчиња Димензии на производот >
Затвори

IKEA Krabb Огледало без рамка

1,249.00 ден
Код на производ:251.625.00 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина на пакување: 4 парчиња Димензии на производот   >
Sold out
Затвори

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,199.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm
Sold out
Затвори

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,199.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm
Затвори

IKEA Kallax полица

4,999.00 ден
Код на производ: 002.758.48 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 42 см
Затвори

IKEA Albert Полица

1,549.00 ден
Код на производ: 001.119.94 Карактеристики на производот: > Материјал: сурово дрво > Боја: светло кафеава * може да се третира
Затвори

IKEA Lack Ѕидна полица црна

4,599.00 ден
Код на производ: 804.305.91 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: црно кафеава Димензии на производот: > Ширина: 30
Затвори

IKEA Kallax Полица со 8 прегради

5,999.00 ден
Код на производ: 003.245.18 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: избелен даб Димензии на производот: > Ширина: 77
Затвори

IKEA Lack Ѕидна полица бела

3,599.00 ден
Код на производ: 602.821.86 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 30 см
Затвори

IKEA Kallax Полица со 4 прегради

2,999.00 ден
Код на производ: 602.758.12 Карактеристики на производот: >Материјал: иверица > Боја: темно кафеава Димензии на производот > Ширина: 77 см
Затвори

IKEA Laiva бибилиотека

2,549.00 ден
Код на производ: 401.785.91 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 62 cm
Затвори

IKEA Finnby библиотека

2,799.00 ден
Код на производ: 102.611.29 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 60 cm
Затвори

IKEA Gersby библиотека

2,799.00 ден
Код на производ: 702.611.31 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 60 cm
Затвори

IKEA Brimnes TV комода

6,699.00 ден
Код на производ: 403.376.94 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, калено стакло > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA Brusali ТВ комода

6,999.00 ден
Код на производ: 603.066.15 Карактеристики на производот > Материјал: иверка > Боја: бела > Макс. тежина: 25 кг > Макс.
Затвори

IKEA Lack TV комода

4,999.00 ден
Код на производ: 204.500.87 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела > Макс. тежина: 65 кг Димензии на