Showing all 13 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Jall Сушара за алишта

799.00 ден
Код на производ: 802.428.92 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 79 см
Затвори

IKEA Gunde стол на расклопување бел

899.00 ден
Код на производ: 602.177.99 Карактеристики на производот > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: 100 kg *погоден
Затвори

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,099.00 ден
Код на производ: 304.283.26 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25 кг Димензии на производот:
Затвори

IKEA Askholmen Маса на расклопување за надоворешна употреба

2,799.00 ден
Код на производ: 602.400.35 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на
Затвори

IKEA Askholmen стол на расклопување

2,199.00 ден
Код на производ: 502.400.31 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN стол на
Затвори

IKEA Askholmen Маса за надворешна употреба

2,549.00 ден
Код на производ: 803.210.21 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на
Затвори

IKEA Reso Детска маса за пикник

4,099.00 ден
Код на производ: 702.283.25 Карактеристики на производот: > Материјал: багремово дрво > Боја: сиво-кафеава Димензии на производот: > Должина: 92
Затвори

IKEA Askholmen Маса на расклопување + стол

4,499.00 ден
Код на производ: 291.334.05 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на
Затвори

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,399.00 ден
Код на производ: 002.785.78 Мебели за надворешна употреба Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25
Затвори

IKEA Lacko Градинска полица

4,999.00 ден
Код на производ: 201.518.37 Категории: Мебели за надворешна употреба Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сива Димензии на
Затвори

IKEA Gunde стол на расклопување црн

899.00 ден
Код на производ: 002.177.97 Карактеристики на производот > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: црна >Тестирано со: 100 kg *погоден
Затвори

IKEA Askholmen Маса со 2 стола

6,399.00 ден
Код на производ: 299.300.59 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на
Затвори

IKEA Tarno сет маса со 2 стола

4,499.00 ден
Код на производ: 393.124.11 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено – црвена Димензии на производот: