Showing 1–20 of 26 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Melodi лустер

999.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см
Затвори

IKEA Arstid столна ламба

1,799.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:
Затвори

IKEA Tertial работна ламба

999.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17
Затвори

IKEA DROMHEM Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 403.315.74
Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот
  > Ширина: 21 см > Длабочина: 9 см > Висина: 27 см > Кабел, Должина: 2,2 м
Димензии на пакување
Број на пакување: 1 > Должина: 27 см > Ширина: 21 см > Висина: 8 см > Бруто Тежина: 0,40 кг
Затвори

IKEA Svallet Работна ламба

649.00 ден
Код на производ: 703.584.87 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: темносиво/бело Димензии на производот > Висина: 35 см
Затвори

IKEA Kvart Ламба за ѕид или биро

699.00 ден
Код на производ: 000.947.96 Карактеристики на производот > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 8 см
Затвори

IKEA 2 х Smila Mane Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 200.108.33 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: жолта Димензии на производот > Ширина: 22 см
Затвори

IKEA Not Подна ламба / црна

1,249.00 ден
Код на производ: 201.398.74 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 175
Затвори

IKEA Tross Лустер со 3 светилки

999.00 ден
Код на производ: 602.626.59 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 36 см
Затвори

IKEA Lampan Столна ламба / бела

699.00 ден
Код на производ: 200.469.88 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела Височина: 29 см Основа, диаметър: 13 см
Затвори

IKEA Hemma кабел за лустер црн

499.00 ден
Код на производ:403.865.90  Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: црна Димензии на производот:  > Кабел, должина: 1.8 м
Затвори

IKEA Lersta Подна ламба

1,549.00 ден
Код на производ: 001.106.40 Карактеристики на производот > Материјал: челик, метал Димензии на производот > Висина: 131 см > Основа,
Затвори

IKEA Visslebo Столна ламба / бела

1,299.00 ден
Код на производ: 104.430.35 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 14 см
Затвори

IKEA Grono Столна ламба / сина

899.00 ден
Код на производ: 103.649.43 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: сина Димензии на производот > Ширина: 10 см
Затвори

IKEA Hemma кабел за лустер бел

499.00 ден
Код на производ: 103.865.77 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Кабел, должина: 1.8
Затвори

IKEA Grono Столна ламба / бела

899.00 ден
Код на производ: 203.732.25 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 10 см
Затвори

IKEA Ingared Столна ламба

999.00 ден
Код на производ: 103.652.35 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: беж *Икеа препорачува Глобус E14 400lm светилка
Затвори

IKEA Ryra Абажур темно црвен

719.00 ден
Код на производ: 804.040.83 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно црвена Димензии на производот: > Дијаметар:
Затвори

IKEA Grono Столна ламба / зелена

899.00 ден
Код на производ: 003.649.48 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: зелена Димензии на производот > Ширина: 10 см
Затвори

IKEA Ryra Абажур темно зелен

719.00 ден
Код на производ: 004.197.57 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно зелено Димензии на производот: > Дијаметар: