Showing 1–20 of 21 results

Show sidebar
Затвори

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.
Затвори

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки бел

6,199.00 ден
Код на производ: 903.092.45 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 140 cm
Затвори

IKEA Trofast рамка

3,199.00 ден
Код на производ: 300.914.52 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Ширина:
Затвори

IKEA Melodi лустер

999.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см
Затвори

IKEA Arstid столна ламба

1,799.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:
Затвори

IKEA Skubb организер за складирање облека

999.00 ден
Код на производ: 902.949.89 Димензии на производот > Ширина: 69 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии
Затвори

IKEA Skubb организер за складирање облека

799.00 ден
Код на производ: 302.903.62 Димензии на производот > Ширина: 44 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии
Затвори

IKEA Vuku гардеробер

1,249.00 ден
Код на производ: 803.319.73 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 74
Затвори

IKEA Koppang фиокар со 3 фиоки

6,099.00 ден
Код на производ: 804.811.18 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица > Боја: црно – кафеава Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA Arstid Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Код на производ: 503.213.86 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: месинг/ бела Димензии на производот >
Затвори

IKEA Micke биро

3,499.00 ден
Код на производот: 202.447.47 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: црно-кафена Димензии на производот: > Ширина:
Затвори

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки

6,199.00 ден
Код на производ:003.092.35 Карактеристики на производот > Материјал:  иверица > Боја:  црна Димензии на производот: > Ширина: 140 см >
Затвори

IKEA Brusali биро

4,699.00 ден
Код на производ: 404.397.63 Карактеристики на производот > Материјал: челик / медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm > Длабочина: 52 cm > Висина: 73 cm Димензии на пакувањето: > Должина: 94 cm > Ширина: 53 cm > Висина: 9 cm Број пакети: 1 Бруто тежина на пакувањето: 22.45 kg
Затвори

IKEA Malm Тоалетна маса

7,349.00 ден
Код на производ:102.036.10 Карактеристики на производот > Материјал:  медијапан > Боја: бела Димензии на производот  > Ширина: 120 см >
Затвори

IKEA Brimnes Тоалетна маса

6,199.00 ден
Код на производ: 702.904.59 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, стакло > Боја: бела Димензија на производот > Ширина: 70
Затвори

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >
Затвори

IKEA Honefoss Огледало без рамка

1,749.00 ден
Код на производ: 601.820.59 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина по пакување: 10 парчиња Димензии на производот >
Sold out
Затвори

IKEA Kullen Фиокар со 5 фиоки / бел

5,999.00 ден
Код на производ: 203.936.62 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm
Затвори

IKEA Rast Фиокар со 3 фиоки / дрвен

3,199.00 ден
Код на производ: 753.057.09 Карактеристики на производот > Материјал: иглолисно дрво > Боја: дрво / може да се фарба Димензии
Sold out
Затвори

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,199.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm