Showing all 5 results

Show sidebar
Затвори

IKEA Tarendo Трпезариска маса

3,599.00 ден
Код на производ: 990.004.83 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Должина:
Затвори

IKEA Melltorp Трпезариска маса

2,699.00 ден
Код на производ: 390.117.81 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Должина:
Затвори

IKEA Tarendo Gunde Трпезариска маса со 4 стола

6,199.00 ден
Код на производ: 890.106.99 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 ) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја:
Затвори

IKEA Tarendo Adde Трпезариска маса со 4 стола

6,599.00 ден
Код на производ: 790.106.90 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса (990.004.83) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна ADDE
Затвори

IKEA Melltorp Adde Маса со 2 стола

4,349.00 ден
Код на производ: 490.117.66 Карактеристики на производите: ADDE – Стол > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: