Showing all 14 results

GT рачен часовник

399.00 ден
Ремчето на часовникот е изработено од гума-силикон, одговара за сите возрасти затоа што има седум различни должини за закопчување. Механизмот
Купи на рати 180 денSelect options

Рачен часовник 1+1 гратис

599.00 ден
Ремчето на часовникот е изработено од гума-силикон, одговара за сите возрасти затоа што има седум различни должини за закопчување. Механизмот
Купи на рати 180 денSelect options

Водоотпорен часовник + гратис паричник

499.00 ден
Достапен во две варијанти – Водоотопрен модел со вградено LED светло – Дијаметар на куќиште: 5cm(50mm) – Должина на ремче:
Купи на рати 180 денSelect options

GT рачен часовник + гратис (паричник и каиш)

499.00 ден
Ремчето на часовникот е изработено од гума-силикон, одговара за сите возрасти затоа што има седум различни должини за закопчување. Механизмот
Купи на рати 180 денSelect options

Водоотпорен спортски часовник

599.00 ден
Достапен во две варијанти – Водоотопрен модел со вградено LED светло – Дијаметар на куќиште: 5cm(50mm) – Должина на ремче:
Купи на рати 180 денSelect options

Бел GT рачен часовник

499.00 ден
Ремчето на часовникот е изработено од гума-силикон, одговара за сите возрасти затоа што има седум различни должини за закопчување. Механизмот

Smart часовник

1,199.00 ден
Smart часовник со сим картичка и камера Bluetooth: Bluetooth 3.0 Екран: 1.3 inch TFT LCD, 240×240 pixels Музика/Видео: MP3, WAV,
Купи на рати 180 денПрочитај повеќе

GT рачен часовник

499.00 ден
Ремчето на часовникот е изработено од гума-силикон, одговара за сите возрасти затоа што има седум различни должини за закопчување. Механизмот
Купи на рати 180 денSelect options

Водоотпорен машки часовник OS-105

599.00 ден
– Водоотопрен модел – Дијаметар на куќиште: 5cm – Должина на ремче: 26cm
Купи на рати 180 денПрочитај повеќе

Машки часовник OS-104

Дијаметар на куќиште: 5cm Должина на ремче:26cm
Купи на рати 180 денSelect options

Машки часовник OS-100

Дијаметар на куќиште: 5cm Должина на ремче:26cm
Купи на рати 180 денSelect options

Машки часовник OS-101

Дијаметар на куќиште: 5cm Должина на ремче:26cm
Купи на рати 180 денSelect options

Машки часовник OS-102

Дијаметар на куќиште: 5cm Должина на ремче:26cm
Купи на рати 180 денSelect options

Машки часовник OS-103

Дијаметар на куќиште: 5cm Должина на ремче:26cm
Купи на рати 180 денSelect options