Showing all 12 results

Show sidebar
Затвори

Душек Intex 203х152х25cm

1,999.00 ден
Димензии: 203 х 152 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални
Затвори

Душек Intex 191х76х25cm

1,349.00 ден
Димензии: 191 х 76 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални
Затвори

Душек Intex 203х152х25cm

2,299.00 ден
Димензии: 203х152х25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални за домашна и надворешна
Затвори

Душек Intex 137 х 191 х 25cm

1,999.00 ден
Димензии: 137 х 191 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за
Sold out
Затвори

Фотелја Intex со табуретка

2,499.00 ден
Димензии на фотелјата: 130 x 99 x 76 см Димензии на табуретката: 64 x 28 см Максимална тежина: до 100
Затвори

Фотелја Intex 107 x 104 x 69 cm

1,899.00 ден
Димензии: 107 x 104 x 69 cm Максимална тежина: до 100 kg Лесно пренослива и практична Изработена од PVC материјал
Затвори

Фотелја Intex 84 x 99 x 76cm

1,299.00 ден
Димензии: 84 x 99 x 76 cm Максимална тежина: до 100 kg Подобрена удобност и стабилност Лесно пренослива и практична
Sold out
Затвори

Душек Intex 203х183х22

1,999.00 ден
Димензии: 203х183х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба
Sold out
Затвори

Душек Intex 191х99х22

1,349.00 ден
Димензии: 191х99х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба
Sold out
Затвори

Душек Intex 191х137х22

1,499.00 ден
Димензии: 191х137х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба
Sold out
Затвори

Душек Intex 203х152×22

1,599.00 ден
Димензии: 203 х152 x22cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и
Sold out
Затвори

Душек Intex 191x76x22cm

999.00 ден
Димензии: 76 cm x 191 cm x 25 cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи