Showing 1–40 of 42 results

Стол Garden

1,399.00 ден
Шифра: 9545 – црн 10095 – кафеав Димензии: 55 x 59 x 73 cm Материјал: Пластика
Купи на рати 180 денSelect options

Црна масичка Garden

1,999.00 ден
Шифра:9544 Димензии: 60×70 cm Материјал: Пластика

Тенда со метал

3,999.00 ден
Шифра: 9526 – бела 9527 – црвена Димензии 3x3m Материјал: полиестер
Купи на рати 230 денSelect options

Странична тенда

4,799.00 ден
Шифра: 10075 – бела 10076 – темно сива Димензии 160x300cm
Купи на рати 280 денSelect options

Маса со 2 столчиња 9551

4,999.00 ден
Шифра:9551 маса:60x71cm стол:42x46x82 cm

Маса со 2 столчиња

4,599.00 ден
Шифра: 9550 маса:60x71cm стол:42x46x82 cm

Нишалка со чадор Garden

12,999.00 ден
Шифра: 10098 Димензии:190 x 105 x 205 cm

Чадор за сонце Garden 2.7 м

2,699.00 ден
Шифра: 9521 Беж 9522 Кафеава 9523 Сива Диаметар: 2.7 m
Купи на рати 180 денSelect options

Чадор за сонце Garden

7,999.00 ден
Шифра 9524 Беж 9525 Сива Диаметар: 3m
Купи на рати 470 денSelect options

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,899.00 ден
Шифра: 9081 Темно сив 9082 Светло сив Големина: 300 см Материјал: Полиестер
Купи на рати 290 денSelect options

Сет маса со 2 столици Garden

7,499.00 ден
Шифра 9350 Димензии: Маса: 70 х71cm 2 столици: 56х 60х 88cm

Клупа на расклопување /бела

2,999.00 ден
Шифра: 9099 Димензии: 180 x 25 x 43 cm Бела боја

Нишалка хамок мрежа

699.00 ден
Шифра: 9073 Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см Максимална тежина: до 100 кг

Чадор за сонце со лед светилки Garden

6,899.00 ден
Шифра: 9041 – крем 9042 – кафеава 9043 – сива 9044 -темно црвена Димензија: 300 см Материјал: Полиестер LED осветлување
Купи на рати 400 денSelect options

Чадор за сонце Garden

4,699.00 ден
Шифра: 7790 – темно зелен 7791 – кафеав Материјал: полиестер Димензија: 300 cm
Купи на рати 280 денSelect options

Клупа на расклоп Garden

3,299.00 ден
Шифра: 7219 Димензии: 180 хм 25 х 43 cm Боја: Црна

Маса на расклоп Garden

3,999.00 ден
Шифра: 7218 – црна 7221 – кафеава Димензии: Маса: 180 x 75 x 72 см Материјал: задебелена плетена пластика и
Купи на рати 230 денSelect options

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,899.00 ден
Шифра: 6795 – бел 6796 – беж 6797 – темно црвен Големина: 300 см Материјал: Полиестер
Купи на рати 290 денSelect options

Тенда Garden 3×3 m

3,299.00 ден
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Garden Тенда зелена 3x3m

2,699.00 ден
Шифра: 6286 Тенда од полиестер Димензија: 3 х 3 m Висина: 2.5 m

Маса на расклопување

2,199.00 ден
Маса 80 х80cm црвена боја маса-22507 портокалова боја маса-22510 зелена боја маса-22508 кафеава боја маса-22511 сина боја маса-22509
Купи на рати 180 денSelect options

Стол за градина

899.00 ден
црвена боја: столица-20449 портокалова боја: столица-20447 зелена боја: столица-20446 кафеава боја: столица-22497 сина боја: столица-20448
Купи на рати 180 денSelect options

Маса Prince антрацит

5,599.00 ден
Шифра: 156818 Димензии: 150 x 90 x 72 cm Тежина: 13,5 kg

Сет маса + 4 столици

4,999.00 ден
1 х Маса 80 х80cm 4х столици црвена боја: столица-20449 маса-22507 портокалова боја: столица-20447 маса-22510 зелена боја: столица-20446 маса-22508 кафеава
Купи на рати 290 денSelect options

Лулашка Brown

21,999.00 ден 18,999.00 ден
Димензии : Ширина: 70cm Висина: 130cm Висина на држач : 2m Шифра: 22496

Лулашка Blue

13,999.00 ден 12,999.00 ден
Димензии : Ширина: 105cm Висина: 110cm Висина на држач : 2m Шифра: 22495

Стол Lady црн

1,849.00 ден
Шифра: 180512 Димензии: 38 x 43 x 86 cm Тежина: 5 kg

Лулашка Antracit

13,999.00 ден 12,999.00 ден
Димензии : Ширина: 105cm Висина: 110cm Висина на држач : 2m Шифра: 22494

Лулашка Blue

13,999.00 ден 12,999.00 ден
Димензии : Ширина: 105cm Висина: 110cm Висина на држач : 2m Шифра: 22493

Лулашка Antracit

13,999.00 ден 12,999.00 ден
Димензии : Ширина: 105cm Висина: 110cm Висина на држач : 2m Шифра: 22492

Стол Arpa бел

1,099.00 ден
Шифра: 156811 Димензии: 60 x 62 x 89 cm Тежина: 3,5 kg

Лулашка Capuccino

13,999.00 ден 12,999.00 ден
Димензии : Ширина: 105cm Висина: 110cm Висина на држач : 2m Шифра: 22491

Маса Danubio

3,299.00 ден
Шифра: 162794 Димензии: 165 x 110 x 72 cm Тежина: 15,5 kg

Маса Rodanо бела

2,999.00 ден
Шифра: 162795 Димензии: 138 х 88 х 72 cm Тежина: 13,6 kg

Сет за двор Samoa

8,099.00 ден
Шифра: 180505 Во сетот се вкличени: маса х 1, стол х4 Димензии на маса: 138 x 78 x 73 cm

Клупа Orchidea

2,599.00 ден
Шифра: 180513 Димензии: 145 х 94 х 74 cm Тежина: 9,5 kg

Лежалка Fisso

2,599.00 ден
Шифра: 180504 Димензии: 71 х 192 х 100 cm Тежина: 13,3 kg

Лежалка Smeralda

3,299.00 ден
Шифра: 162791 Димензии: 72 x 189 x 96 cm Тежина: 10,4 kg

Сет маса + 2 стола Camping

3,599.00 ден
Шифра: 162792 Димензии на маса: 79 x 72 x 70 cm Димензии на стол: 44 х 41 х 78 cm

Сет маса со столици Molok

12,099.00 ден
Шифра: 180515 Димензии на маса: 65 x 65 x 70cm Димензии на стол: 65 x 65 x 32cm