Се прикажуваат сите 10 резултати

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2600

8,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2600W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2200

6,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2200W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG1200

4,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG900

3,799.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 900W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск:

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG750

3,399.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2600

7,999.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2600W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2200

5,999.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2200W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG1200

3,999.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG900

3,699.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 900W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск:

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG750

3,299.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск