Прикажан е еден резултат

Аголна брусилка RD-AG34 650W + СЕТ скалпер, прободник, чекан и фазомер

1,899.00 ден
Големина на дискот: 125 мм Брзина без товар: 11000min-1 Заклучување вретено Тежина: 1,92 кг. Гаранција 1 година