Showing all 2 results

Iskra Акумулаторска циркуларна пила IX-CS07 + 2 год. гаранција

4,099.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Без оптоварување вртежи во минута: 3800 / мин • Дијаметар на

Iskra Акумулаторска циркуларна пила IX-CS07 + 2 год. гаранција

3,999.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Без оптоварување вртежи во минута: 3800 / мин • Дијаметар на