Се прикажуваат сите 5 резултати

Чевларник МОНАКО Антрацит

3,999.00 ден
Димензии: 110×73.6x24cm Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm Боја: Антрацит Капацитет: 18 пара чевли Шифра: МК-11-02-08

Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит

3,999.00 ден
Димензии: 110×73.6x24cm Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm Боја: Атлантик/Антрацит Капацитет: 18 пара чевли Шифра: МК-18-03-82

Клуб маса МЕТА Антрацит

1,689.00 ден
Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција Шифра:

Биро ДЕНВЕР 57 МАКС Антрацит

2,489.00 ден
MK20-05-08 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Сет Trentino антрацит

3,899.00 ден
Шифра 186804 Димензии маса 60 x 47 x 40 cm Димензии стол 72 x 75 x 90 cm