Се прикажуваат сите 2 резултати

Автоматска машина за турско кафе

1,499.00 ден
Автоматската машина ви овозможува брзо приготвување на турско кафе со неколку чекори, заштедувајќи време и напор. Можност за прилагодување на

Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа De Longhi EC 7.1

4,399.00 ден
Црн со инокс панел Varyo system за одбирање јако или слабо кафе Капучино систем: комибинира пареа Воздух и млеко за