Прикажан е еден резултат

SENCOR Апарат за јајца SEG 710BP

1,199.00 ден
Боја: црна Моќност на грејачот: 320-380 W Капацитет до 7 јајца 3 нивоа на готвење Вграден електронски тајмер со звучен