Showing all 25 results

Базен Bestway со метална конструкција 221x150x43cm

4,999.00 ден
Лесна и едноставна монтажа. Метална конструкција. Дното и страните на овој базен се изработени од три слоја: внатрешен надворешен слој

Базен Bestway 152x38cm

1,999.00 ден
Лесна и едноставна монтажа. Дното и страните на овој базен се изработени од три слоја: внатрешен надворешен слој од ПВЦ,

Базен со 3 прстени 163cmX107Х46cm

1,849.00 ден
• Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. • Изработен

Базен со 3 прстени 114cmX25cm

549.00 ден
Шифра: 3059416 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава.

Базен (122cmX25cm) со гума и топка

649.00 ден
3059460 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. •

Базен 147cmX33cm

899.00 ден
3057422 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. •

Базен 166cmX100cm

1,199.00 ден
3057403 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. •

Базен 396cmX84cm

8,199.00 ден
Шифра 3028143 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.

Прекривка за базен 366cmX25cm

1,199.00 ден
Шифра: 3028031 • Заштитете го вашиот базен од прашина и инсекти со оваа прекривка. • Наменет за базени со рамки.

Базен 366cmX99cm

19,899.00 ден
Шифра:  3026716 Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен

Мини тестер за контрола на квалитетот на вода во базен

549.00 ден
Мини тестер за контрола на квалитетот на водата во вашиот базен (Бром, Хлор и рН) Секојдневно е потребно да ги

Базен Bestway 3.66m x 76cm

5,899.00 ден
Димензии: 3.66m x 76cm Производител: Bestway Идеален за одлична забава во текот на летото. Одличен за вашиот двор или градина.

Базен Bestway 1.83m x 51cm

1,799.00 ден
Димензии: 1.83m x 51cm Производител: Bestway Идеален за одлична забава во текот на летото со вашето дете. Одличен за вашиот

Детски базен Intex 1.47m x 33cm

999.00 ден
Димензии: 1.47m x 33cm Производител: Intex Идеален за одлична забава во текот на летото со вашето дете. Одличен за вашиот

Детски базен Intex 1.14m x 25cm

849.00 ден
Димензии: 1.14m x 25cm Производител: Intex Идеален за одлична забава во текот на летото со вашето дете. Одличен за вашиот

Базен виножито тобоган

4,699.00 ден
Шифра: 3057453 • Децата сакаат да играат, тие може да уживаат со часови во тоа. • Прекрасен базен на надувување за

Базен дино тобоган

3,999.00 ден
Шифра: 3057444 • Децата сакаат да играат, тие може да уживаат со часови во тоа. • Прекрасен базен на надувување кој

Базен 114cmX25cm

649.00 ден
Шифра 3057412 • Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.

Базен сет со пумпа 396cmX84cm

9,899.00 ден
Шифра: 3028142 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за

Базен 366cmX76cm

7,199.00 ден
Шифра: 3028130 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за

Базен 244cmх76cm

2,899.00 ден
Шифра: 3028110 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава

Базен 183cmX51cm

2,199.00 ден
Шифра: 3028101 • Секое лето си има своја приказна.Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. • Изненадете

Базен со пумпа премиум

11,499.00 ден
Шифра: 3026712 • Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за

Детски базен Intex 86 x 25cm

549.00 ден
Димензии: 86 х 25cm Производител: Intex Идеален за одлична забава во текот на летото со вашето дете. Одличен за вашиот

Детски базен Intex 61 х 15cm

199.00 ден
Димензии: 61 х 15cm Производител: Intex Идеален за одлична забава во текот на летото со вашето дете. Одличен за вашиот