Прикажан е еден резултат

Батериска бормашина RD-CD12WL 18V + СЕТ метро, прободник, фазомер, имбуси 5пар., скалпер и изолир

1,999.00 ден
Батерија: 18V/1200mAh Ni-Cd Вртежи: 0-550/мин Време на полнење: 3-5 часа Футер: 0.8-10mm Максимален момент на затегање: 15 Нм Контрола на