Showing all 4 results

Батериска бормашина MaxPuls МP-CDL022 + 2 батерии

3,899.00 ден
Брзина:0-400/ 0-1500/min Футер:10mm Номинален напон:12V Поставки за вртежен момент:21+1 Максимален вртежен момент:22nm Полнач: >>Прим:220-240V 46W >>Сек:12.6V 2.5A Батерија:1xLi-ion 1500mAh Врема

Батериска бормашина MaxPuls MP-CDL009

2,399.00 ден
Брзина:0-700/min Футер:10mm Номинален напон:14.4V Поставки за вртежен момент:15+1 Максимален вртежен момент:12nm Полнач: >Прим:100-240 1 година гаранција Шифра 9507

Батериска бормашина MaxPuls МP-CDL025

5,799.00 ден
Батерија: 18V / 1300 mAh Li-ion Вртежи: 1. 0-350/мин 2. 0-1250/мин Вртежи во момент: 16+1 Време на полнење: 1 час

Батериска бормашина MaxPuls MP-CDL021

2,899.00 ден
Брзина:0-400/ 0-1500/min Футер:10mm Номинален напон:12V Поставки за вртежен момент:21+1 Максимален вртежен момент:22nm Полнач: >>Прим:220-240V 46W >>Сек:12.6V 2.5A Батерија:1xLi-ion 1500mAh Врема