Showing all 10 results

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска дупчалка

8,599.00 ден
Карактеристики: Напон: 18V Моќност : 2 х Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 /

Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска дупчалка

7,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 14,4V Моќност : Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во

Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска дупчалка

4,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 12V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска дупчалка

8,499.00 ден
Карактеристики: Напон: 18V Моќност : 2 х Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 /

Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска дупчалка

6,999.00 ден
Карактеристики: Напон: 14,4V Моќност : Li-ion Батерија ( 2,0Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во

Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска дупчалка

3,999.00 ден
Карактеристики: Напон: 12V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah ) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во