Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra N0E 11ET 3.6 Батериска ножица за трева и ограда комплет со додатоци

3,099.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80

Iskra N0E 11ET 3.6 Батериска ножица за трева и ограда комплет со додатоци

2,999.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80