Showing all 2 results

Iskra Батериска убодна пила IX-JS07 + 2 год. гаранција

3,099.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • мозочен удар – неактивен: 0-2700 / мин • Должина на мозочен

Iskra Батериска убодна пила IX-JS07 + 2 год. гаранција

2,999.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • мозочен удар – неактивен: 0-2700 / мин • Должина на мозочен