Showing all 11 results

Iskra Батериска штрафилица HL-SD15Li-1036 + 2 год. гаранција

1,599.00 ден
• Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: 180 врт / мин • Вртежен момент: 3

Iskra Батериска штрафилица J0Z-CD01-180 + 2 год. гаранција

4,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-144 + 2 год. гаранција

3,599.00 ден
• Напон: 14,4V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент:

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180 + 2 год. гаранција

4,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент:

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180S + 2 год. гаранција

7,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Iskra Батериска штрафилица HL-SD15Li-1036 + 2 год. гаранција

1,499.00 ден
• Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: 180 врт / мин • Вртежен момент: 3

Iskra Батериска штрафилица J0Z-CD01-180 + 2 год. гаранција

3,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-144 + 2 год. гаранција

3,499.00 ден
• Напон: 14,4V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент:

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180 + 2 год. гаранција

3,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент:

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180S + 2 год. гаранција

6,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Max Puls MP-CD07 Батериска штрафилица

1,899.00 ден
Литиумска Батерија 12,8V Вртежи: 0-650/min Време на полнење: 3-5 часа Безклучен футер: 1-10 мм Вртежен момент: 19+1 Шифра: 8343 Гаранција